Måndag 19/3

19 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir aktiv på ett bra sätt. Du har många järn i elden, men det hindrar dig inte att sätta av lite extra tid för en vän som du mer än gärna umgås med. Under eftermiddagen får du hör skvaller som bekymrar dig.

Oxen 20/4-20/5

Du genomgår en mental kris idag. Du inser att det finns en person som verkligen går dig på nerverna och idag tvingas du att jobba närmare hen än vanligt. Här gäller det att försöka gå in i en bubbla och inte interagera så mycket med personen ifråga.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du reserverar dig för roliga uppgifter idag och undviker målmedvetet allt som du tycker är tråkigt. Lite orättvist mot dina kollegor, men det struntar du i. Ibland tycker du att du förtjänar att vara lite egoistisk.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir annorlunda för att du kommer ihop dig med en person redan på morginen och den konflikten genomsyrar hela den här dagen. Du vet att du egentligen bara kan be om ursäkt så är bråket ur världen, men din stolthet hindrar dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att fatta snabba beslut och om att inte ångra sig. Idag har du lätt att bli tveksam och då kan det hända att du missar ett unikt tillfälle. Under dagen samarbetar du med en person som du respekterar men inte gillar särskilt mycket.

Jungfru 23/8-22/9

Livet är inte särskilt enkelt just nu och det vet du om. Du har problem med kommunikationen mellan dig och en chef. Du tycker att du är tydlig, men din chef missförstår och misstolkar dig hela tiden. Du tycker hela situationen är jobbig.

Vågen 23/9-22/10

Idag händer något som förändrar din syn på mycket. En kollega som enbart brukar tänka på sig själv tar plötsligt en annan person i försvar och du blir imponerad över den passion hen lägger i sitt försvar. En annan kollega som brukar vara hjälpsam är plötsligt tvär och allmänt självisk i sitt uppförande.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här måndagen är du väldigt lågmäld. Det har inträffat något i helgen som du av någon anledning behöver få tid att smälta. Dina vänner försöker att locka fram ett leende från dig men du håller dig för dig själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här måndagen är du aktiv och svarar på frågor samtidigt som du gör dina egna uppgifter. Din simultanförmåga är på topp och du lyckas hålla många bollar i luften samtidigt. Kvällen innebär en förändring.

Stenbocken 22/12-19/1

Visst finns det mycket att fundera över men du väljer att gå in för att vara här och nu idag. Du skjuter allt grubbleri på framtiden och ser till att ha kul istället. Kvällen bjuder på en hel del motion och du somnar gott till natten.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns inget du kan göra för att påverka en vän idag. Låt hen följa sitt hjärta och lita på hens omdöme även om hen väljer en väg som du aldrig skulle valt. Det som är rätt för dig behöver inte vara rätt för din vän.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att få fram det du vill säga till en person. Det finns så många saker som kan gå snett och risken är stor för missförstånd. Det viktiga är att du är tydlig och inte försöker komma med gliringar eller antydningar för då blir det fel.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons