Tisdag 20/3

20 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du har et och annat att säga till en vän som uppför sig som en bortskämd barnunge. Hen är van vid att alltid kunna driva igenom din vilja, men du orkar inte med hen just nu. På kvällen får du en fin komplimang som gör dig glad.

Oxen 20/4-20/5

Du är en enkel människa som uppskattar enkla nöjen. Idag får du möjlighet att ägna en del av dag åt din favorithobby, och det gör du mer än gärna. När det kommer till kärlek så upplever du livet som rätt så komplicerat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är bra på att dölja vad du känner och det visar du idag. En person sårar dig med en ovanligt hård kommentar, men du låtsas som ingenting. Du vet att den här personen ofta inte menar vad hen säger, men det är ingen ursäkt att vara så okänslig som hen är.

Kräftan 21/6-22/7

Tisdagen handlar om att samarbeta och att få saker att fungera tillsammans. Du är inte alltid så lätt att ha med i en grupp, men din humor och din värme gör att dina kollegor står ut med dina mindre roliga sidor. Kvällen handlar om en sport.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir förolämpad å en väns vägnar när en kollega säger något som du tycker går över gränsen. Även om det här inte är din fajt, så vill du ändå sätta ned foten och markera att du tycker att hen har gjort fel. På kvällen vill en vän träffas.

Jungfru 23/8-22/9

Du planerar en resa, och som den noggranna Jungfru du är så lämnar du inget åt slumpen. Du är mån om att få med alla detaljer och dem du reser med tycker att det blir lite väl styrt. De vill ha lite större frihet att vara impulsiva.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på lögner och svek. Det låter dramatiskt men egentligen handlar det om små förtroenden och att inte klara av att behålla en hemlighet. Din vän har väldigt svårt att hålla tyst och det borde du veta vid det här laget.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är irriterad för att en person som du tycker om tar avstånd från dig. Du trodde att ni var på väg att bli väldigt nära med varandra, men du glider hen längre och längre bort. Det är inte första gången hen beter sig på det här sättet. Hen har svårt att låta någon komma för nära.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett strålande humör och det märks inte minst på din humor. Det finns få personer som kan locka till skratt på samma sätt som du kan när du är på det humöret. En härlig och varm tisdag att se fram emot.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir en intressant dag. Du har roligt och du noterar saker när du iakttar din omgivning. Du har börjat läsa människor bra, och nu kan du inte låta bli att bli förundrad över alla budskap som sänds mellan raderna. Dina vänner har svårt att vara tydliga med vad de vill.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har ett intresse att stötta och hjälpa en vän eller släkting. Mycket av din tid den här veckan går åt att lyssna och hjälpa den här personen. Ett positivt formbesked gör dig på gott humör. Du känner hur hoppet om att lyckas med ert åtagande ökar för varje dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir klart irriterad på människor som inte lämnar dig ifred. Till en början uppskattar du all uppmärksamhet, men efter ett tag tycker du den är tröttsamt, och du orkar definitivt inte med människor som är klängigare än vad du själv är.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons