Onsdag 21/3

21 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

På onsdagen bekänner du färg. Du är mer ärlig än vd du planerat från början, men efteråt känns det skönt att få lätta sitt hjärta. Under eftermiddagen möter du en person som ger dig ett vackert leende och en fin komplimang. Det får dig att må bra.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen handlar om att ha tempo och fokus. Du har mycket du ska hinna med den här dagen så det gäller att inte ligga på latsidan. Under eftermiddagen får du ett positivt beslut som rör jobbet. Du blir glad och stolt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som lätt blir rastlös så här års. När våren är på ingående så känns det i hela din kropp. Du har svårt att fokusera och du dagdrömmer dig gärna bort. Under eftermiddagen hamnar du i en diskussion med en kollega.

Kräftan 21/6-22/7

Du njuter verkligen av onsdagen. Du får vara tillsammans med en eller flera personer som du tycker om och det hjälper dig att ta dig igenom en tråkig vardag. På rasten tar du en promenad om vädret är fint. Du behöver få lite frisk luft.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här onsdagen funderar du på hur du ska kunna få en chef att ändra ett beslut som hen tagit. Du anser att du blivit orättvist behandlad och du tänker inte ge dig innan hen ser saken ur ditt perspektiv.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en vilja att prestera idag. För dig är det viktigt att du syns och du är villig att vita åtgärder för att sticka ut. Under dagen möter du en person som du blir imponerad av. Hen vet verkligen vad hen talar om och du inser nyttan av att bli bekant med den här personen.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att kompromissa och att hitta en balans, något som du är en mästare på. Det blir en bra och produktiv förmiddag, men en lite mindre intensiv eftermiddag. En person som varit borta en tid kommer tillbaka och det gör dig på bra humör.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du frustrerad över en mängd småsaker. Du har kastat bort vänskapen med en person för att du trodde att ni växt ifrån varandra, men nu inser du hur mycket du saknar hen. Du kopplar verkligen på charmen för att få hen tillbaka.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att växa och om att fatta mogna beslut. Du är inte alltid den person som agerar så genomtänkt. Mycket i ditt liv är på impuls och du har lärt dig att lita på din magkänsla. Idag uppstår en situation där du bör agera mer med förnuftet och tänka mindre med hjärtat.

Stenbocken 22/12-19/1

Du står inför ett val, men du vet inte om du är bredd att ta det här klivet. Det känns spännande, men samtidigt lite läskigt. Om du tar det här steget så kommer kraven på dig att öka, men med ökade krav blir det också ökade belöningar.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir rolig och innovativ. Du uppfinner nya metoder och du imponerar stort på dina medarbetar. När du vill är du en framåtsträvande, intelligent och lyhörd kollega. Idag visar du upp dina allra bästa sidor.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inser att en person är arg på dig, men du tycker att hen överdriver. Det enda du har gjort som kan vara fel i hens ögon är att du inte dansar efter hens pipa. Du ogillar att bli manipulerad och den här personen har ett otroligt bekräftelsebehov . Hen fiskar ständigt efter komplimanger.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons