Torsdag 22/3

21 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen bjuder på en mängd skratt, upptåg och bus. Du blir en barnunge den här dagen, men dina kollegor uppskattar den här sidan av din personlighet trots att du inte alltid agerar så moget. Det blir en betydligt senare kväll än du räknat med.

Oxen 20/4-20/5

På torsdagen har du många olika uppgifter så det gäller att du är utsövd. Om du slarvar med sömnen blir ditt humör kort och då finns det en risk att du kommer ihop dig med en kollega. Kvällen handlar om sport och om att öva.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande humör den här torsdagen. Det finns så mycket som du villa hinna med, men det mesta som du prioriterar är saker du tycker är roliga snarare än saker som måste göras. Du har svårt att tänka rationellt just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen tar du en person i försvar som du tycker har fått oförtjänt skäll. Hen kan vara arrogant och väldigt envis, men i grund och botten är hen den bästa person du vet så du tänker inte tolerera att någon behandlar din vän illa.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ser genom fingrarna med ett misstag som en kollega gör idag. Du vet att i längden spelar inte den här missen någon roll och det är onödigt att ställa till en scen bara för att bevisa att du har rätt. Kvällen handlar om familjen.

Jungfru 23/8-22/9

Det är pengar i fokus just nu. Du vill börja spara till en resa, samtidigt så är du sugen på att utöka din garderob med lite vårkläder. Hur du gör är upp till dig, men du måste ha en plan annars kommer du slösa för mycket.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir kreativ och rolig. Du hinner med ett projekt tillsammans med en kollega som du inte känner så bra. Tack vare att ni får chansen att jobba tillsammans så kommer ni varandra närmare och du inser hur lika ni är i grund och botten.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska varierande torsdag. Du har bestämt dig för att vara på ditt bästa humör för du vet att när du kopplar på charmen är du svårt att motstå. Du får en ny beundrare innan kvällen och det ger ditt självförtroende en boast.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det passar bra att lägga in en hobby i schemat för den här dagen. Du har möjlighet att smita lite tidigare och då ska du passa på och njuta av något du tycker är kul att göra, inte bara göra saker du måste få gjorda.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir förtrollande. Den startar segt, men när du väl vaknat till liv är du på ett strålande humör. Dina kollegor får ta del av dina kreativa idéer och fina komplimanger. När det gäller kärleken har du insett att inget är som det verkar och det är det som du tycker är så spännande.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att initiativ och vara den som leder. Du är både en ledare och en person som kan arbeta i grupp, men du ogillar att bli tvingad att göra som andra säger. Du vill ha demokrati och röstning när det kommer till beslut.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att hålla ett löfte som du gett. Det handlar egentligen om att du inte vill hålla det och att du försöker tänka ut alla möjliga ursäkter för att slippa ifrån. Kvällen och eftermiddagen blir underhållande. Du kommer närmare en person som har börjat intressera dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

Annons