Fredag 23/3

22 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På fredagen stöttar du en person som är nervös. Hen ska prestera idag. Det kan vara att hålla ett tal, att redovisa ett projekt eller delta i en tävling. Oavsett vad det är så blir du hens stora stöd. Du gillar när hen vänder sig till dig för att få hjälp.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir lite konstig. Du har svårt att fokusera dig på dagen för dina tankar vandrar hela tiden till en aktivitet som ska ske på kvällen. Under kvällen kommer vissa drömmar slå in, medan andra grusas från början. Här gäller det att inte gapa efter för mycket.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som har en hel del åsikter och idag så ger du utlopp för flera av dem. Du vill visa att du är intelligent och en tänkare när du sätter den sidan till. Under eftermiddagen får du ett förslag som är frestande, men också lite jobbigt.

Kräftan 21/6-22/7

Idag saknar du någon förfärligt mycket. Du var inte beredd på att hen skulle vara borta den här fredagen och nu får du inte träffa hen förrän tidigast på måndag. Det här är en person som förgyller din vardag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är envisare än du brukar vara den här fredagen. Du vet att du kommer att få som du vill, men då får du inte vika en millimeter. Du måste bevisa, både för dig själv och för alla andra att det är just det här du vill.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om mod och om att stå upp för andra. Det blir en dag där du får dina värderingar satta på prov och du inser värdet av moral och etik. Kvällen bjuder på lite mer lättsamma nöjen. Du skrattar mycket den här fredagen.

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen tar du ett initiativ som blir början på något nytt. Det här är något som du funderat på en längre tid, men det är först nu som du vågar fatta det här beslutet. På kvällen är det kompisar som gäller.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir annorlunda Du känner dig lite övergiven eftersom din vanliga klan fattas. Genom att tvingas till det lär du känna nya människor och du inser att du faktiskt gillar att umgås med den här gruppen. Kvällen handlar om att klargöra vart du står i en relation.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag flyger du fritt. Du låter din fantasi bestämma och då blir det så där förunderligt bra som bara en Skytt kan prestera. Under eftermiddagen vill du gärna komma ut och röra på dig. Har du möjlighet smiter du lite tidigare från jobbet.

Stenbocken 22/12-19/1

Mycket av dina förberedelser och ditt fokus kommer till nytta den här fredagen. Det handlar om att ladda, kämpa och vinna. Du vill så gärna visa vad du går för, samtidigt så vet du att du har oddsen emot dig. Du presterar alltid som bäst när du slår underifrån och idag är inget undantag.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en nervös och lång dag för din del. Mycket handlar om att vänta, iaktta och att inte kunna påverka. För dig är det en delvis ny situation. På kvällen finns det mycket att fira. Det blir en sen, men i slutänden fantastisk fredag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du undrar lite vart en person är idag. Du saknar att samarbeta med hen, även om du knappat erkänner det för dig själv. Kvällen blir trevlig, men du är inte upplagd för romantik. Om du har en relation så drar du dig undan din partner.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons