Måndag 26/3

26 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du tar på dig ett stort ansvar den här måndagen. Det gäller att styra upp ett samarbete och det gör du bra. Du är en naturlig ledare när du sätter den sidan till. Kvällen handlar om att lyssna och lära av andra.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du rätt så utmattad. Det har varit en lång och känslomässigt uttömmande helg och nu känner du dig inte redo för ännu en arbetsvecka. Här gäller det att tänka positivt, det blir en kort vecka och det är nära till påsk.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som inte alltid lyssnar på andra. Ibland gör du som du själv vill fast det är bevisat att din metod är den sämsta. Idag är en sådan dag då du struntar i vartenda gott råd du får och gör på ditt sätt. Resultatet blir därefter.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns mycket att fundera över idag. Du har en förmåga att inte alltid kunna fokusera på rätt saker, men just idag så gynnar Månens position dig och den ökar både din koncentration och din kreativitet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Ibland dömer du personer utan att fundera så mycket över det. Idag är en sådan dag då du har bestämt dig för vad du tycker om en ny person och inget hen säger kan få dig att ändra din åsikt. Ibland kan du vara rätt så inskränkt.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir arg och besviken på en vän som inte lyssnar på dig fast du så gärna vill hjälpa hen. Du har erfarenhet av det område som hen precis har börjat med, men dina råd hjälper inte mycket eftersom din vän vill göra saker på sitt sätt.

Vågen 23/9-22/10

Under den här måndagen stressar du mer än du behöver. Du har hela tiden en känsla av att du ligger efter och du vet inte hur du ska kunna komma ikapp. Det handlar mer om en känsla än att du faktiskt ligger dåligt till.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag blir du irriterad på en situation. Du vill gärna visa att du är bra på att organisera och styra upp saker, men en vän tar över och börjar bestämma istället. Du känner dig överkörd och väljer att sura istället för att berätta som det är.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett väldigt gott humör för att vara måndag. Det finns positiv energi i ditt tecken. Det är så mycket som du vill få gjort, men tiden räcker inte riktigt till så det finns en risk att du blir kvar på jobbet senare än du planerat. Det gör inte dig så mycket så länge du gör saker du tycker är givande.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir rolig och annorlunda. Du satsar på att charma en person bara för att se om du kan, och det kan du verkligen. Du blir förvånad över den respons du får och hur starkt du själv känner i den här situationen. Du är kanske lite förälskad utan att veta om det.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person som vill vara i centrum mest hela tiden, men idag får du ta ett kliv tillbaka och iaktta snarare än att leda. Din uppgifte den här dagen är att hitta fel och åtgärda dem och då måste du hålla en låg profil.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen domineras av människor som försöker att vinna din uppmärksamhet. Du blir förvånad över hur långt vissa personer kan gå för att du ska lägga märke till dem. Själv behåller du dina innersta tankar hemliga eftersom du inte vill spela med öppna kort just nu.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons