Tisdag 27/3

27 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en härlig dag då du får rå om en person lite extra. Du har längtat efter den här dagen, och den lever verkligen upp till dina förväntningar. Kvällen handlar om att vara framåt och våga ta för dig i olika sociala sammanhang.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir kanske inte så som du planerat, men det blir full fart och hålligång. För dig gäller det att inte tappa fokus efter lunchen. Tänk på vad du äter så att du inte råkar ut för matkoma. Kvällen blir överraskande trevlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Utan att veta varför så hamnar du i en konflikt idag. Du blir osäker när du ser alla upprörda känslor omkring dig, men tänka på att det främst handlar om att dina vänner har svårt att hantera sina känslor snarare än att de är arga på varandra.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att ta det lugnt och ha trevligt. Det blir en rolig och lagom intensiv dag där fokus ligger på detaljer. Under eftermiddagen får du höra skvaller om en vän, frågan är om du ska välja att tro på det här eller inte.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte så glad som du vill tro att du är. Du sätter upp en fasad av glättighet för att dölja dina verkliga känslor. Under eftermiddagen händer det något som släpper loss en emotionell flod hos dig. Du blir fysisk och psykiskt utmattad, men det känns ändå renande att gå igenom.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att ta initiativ och inte vara rädd att säga som du tycker. Det finns mer än en chef som värdesätter dina åsikter och som mer än gärna lyssnar på dina förslag. Kvällen handlar om en nygammal hobby.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du ganska lyhörd och det kan hjälpa dig i knepiga situationer. Idag stöter du på en person som inte lyssnar så mycket som hen borde på dig. Under eftermiddagen och kvällen får du indikationer på att något är fel med en vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag tar du parti och det är du inte stolt över men du kan inte rå för att du känner på det här sättet. Du är livrädd att missa något som är inom räckhåll för dig och därför gör du saker som du kanske inte riktigt vill stå för.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns något energiskt över ditt tecken den här tisdagen. Du vill åstadkomma så mycket att du inte har tid att sätta dig ned och fundera över vad det är som egentligen är viktigt. Kvällen handlar om idrott eller om att motionera.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här tisdagen så njuter du i fulla drag. Du är trött och matt i hela kroppen med det spelar ingen roll eftersom du i övrigt mår så bra. Under dagen upptäcker du att någon flirtar med dig och du blir både glad och överraskad på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en härlig och produktiv tisdag att se fram emot. Det kan till och med vara så att du gör en kortare resa den här dagen och att du för möjlighet att träffa lite nya människor. Kvällen handlar om en triumf.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på ditt bästa humör idag. Det finns en glädje och en charm i ditt tecken som gör dig omöjlig att motstå. Idag går du in för att charma en person lite extra. Ju mer avstånd hen tar från dig ju intressantare tycker du hen är.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons