Onsdag 28/3

28 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns massor av liv och lust i ditt horoskop den här onsdagen. Den blir kanske inte lika mysig som tisdagen men du har kul och dagen flyger förbi. En person försöker att ställa sig in hos dig och hen lyckas ganska bra.

Oxen 20/4-20/5

Du är högst osäker spå om du gjort en felbedömning av en person. Du inser att hen inte riktigt uppför sig som du förväntat dig av hen. Du trodde att hen tänkte och kände på ett sätt, men nu sänder hen ut helt andra signaler och det gör dig förvirrad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rolig och annorlunda onsdag eftersom du tar ett initiativ som du inte brukar ta. Solens position gör dig modig och du trotsar din vanliga oro. Kvällen blir förhållandevis sen, men det kan det vara värt.

Kräftan 21/6-22/7

Vissa personer upphör aldrig att förvåna dig. Idag får du reda på att en person har gjort en ganska fenomenal insats i helgen och du vill gärna gratta hen, men du vet inte vad du ska säga eftersom ni inte är så nära varandra. Var bara naturlig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag pendlar du mellan glädje och ilska. Du vet inte riktigt varför du blir så lättrörd just nu, men allt blir extremt hos dig. Du blir fort arg när en kollega säger något som är ganska klumpigt men du blir lika fort glad när du möter en väldigt attraktiv person.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lättsam och rolig att ha att göra med. Det finns inget som kan sätta stopp för ditt goda humör idag. En sarkastisk kommentar från en kollega får dig bara att lyfta på ögonbrynet och sedan så fortsätter du med att ha kul istället för att bli irriterad.

Vågen 23/9-22/10

Ibland har du svårt att förstå vad det är som sker omkring dig. Du är så inne i din egen värld att du inte lägger märke till alla konflikter och upprörda känslor i din närhet. Idag är en sådan dag då allt fullkomligen exploderar omkring dig, men du stänger in dig i din egen bubbla och är ganska nöjd med det.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Ibland blir saker inte så som man tänkt sig och då gäller det att kunna erkänna att du har haft fel. Idag är det en sådan dag som du upplever att det mesta går snett och att du själv säger saker som du kanske ångrar till viss del efteråt. Här är det upp till dig att reparera skadan.

Skytten 22/11-21/12

Du är en person som har väldigt lite att säga till om idag. Dina kollegor bestämmer saker över ditt huvud och det gör dig arg och irriterad. Du måste vara rak med dina känslor annars så kommer dina kollegor inte att förstå varför du blir arg.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om att inte vara rädd för att göra som du vill. Du vet att du kan nå alla mål du sätter upp om du bara väljer att fokusera på rätt sätt. Idag är en sådan dag då du når oväntade resultat bara genom att vara motiverad och tänka smart.

Vattumannen 20/1-18/2

På onsdagen är du stressad. Det är mycket som du vill hinna med och det gäller att hitta tid att göra allt som du planerat. Den här dagen är extra stressig eftersom du skjutit upp en hel del måsten tidigare i veckan och nu är det snart påsk och då vill du vara ledig.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att tro på sig själv och tro på allt som du står för. Det blir en rolig och kreativ onsdag där du får samarbeta med någon som gör dig varm om hjärtat. Dagen blir alltid lite roligare tillsammans med den här personen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons