Torsdag 29/3

29 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen bestämmer du dig för att vaka över en person som du vill hjälpa, men som inte riktigt vill ha din hjälp. Hen är känd för att vara självständig och gör lite som hen vill. Kvällen handlar om att vara ödmjuk.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett riktigt gott humör den här torsdagen. Tiden går fort och du hinner med mer än du tänkt dig på kort tid. Dagen blir full av skratt och humor. Eftermiddagen och kvällen cirkulerar kring familjen och kring ett gemensamt beslut som ni måste ta tillsammans.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som inte säger nej till en utmaning, så länge som du känner på dig att du kommer att klara den. Idag sätter du tänderna i ett lagom avancerat projekt som kan ge en hel del fördelar om du bara ser till att spela dina kort rätt.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen kretsar kring påskkärringar, godis och allmänt mys. Det kan vara dina egna ungar eller en grannes som förgyller din kväll med fräknar och handgjorda kort med kycklingar på. Under kvällen får du oväntade nyheter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir kanske inte riktigt så som du tänkt dig den, men den blir ändå bra. Du känner att du blir sedd och att man lyssnar på dig. Du gillar den här typen av uppmärksamhet. Under kvällen fokuserar du på familjen.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som uppskattar ärlighet och därför blir du besviken när du upptäcker att en vän känner sig tvungen att ljuga för dig. Du kan förstå hur din vän tänker, men du vet att oärlighet sårar dig mer än alla sanningar i världen.

Vågen 23/9-22/10

Idag handlar det om att vara först, störst och bäst. Här gäller det att kunna glänsa och inte vara rädd för att bre på. Du tycker det är lite jobbigt att behöva ta så här stor plats, men du gör ditt bästa för att sticka ut.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag har du inget för dig och det verkar vara svårt att locka dina vänner till aktivitet efter jobbet. De flesta ska antingen resa bort eller har familj som väntar på dem. Du kanske får vara lite äventyrlig och gå ut själv. Det finns goda möjligheter att träffa någon speciell den här kvällen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Ingen kan vara så envis som du kan. Du har något målmedvetet över dig och det märks tydligare och tydligare för var dag att du inte tänker låta dig nöjas med mediokra mål. Du vill uppnå storhet med start idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om interna konflikter, svartsjuka, dramatik och en hel del romantik. Den här dagen blir både jobbigare och intressantare än du tänkt dig. På kvällen får du en glad överraskning. Det här är något du inte förväntat dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inställd på att göra en sak, men omständigheterna gör att du måste tänka om helt. Här gäller det att inte bli irriterad utan att acceptera konsekvenserna av ett beslut som du själv fattat tidigare i veckan men som inte känns så genomtänkt idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är irriterad på en person för att hen inte låter dig vara ifred. Vanligtvis uppskattar du den här personens charm, men just nu står hen dig upp i halsen. Det beror delvis på att den finns någon annan du vill träffa med som drar sig undan för att inte komma emellan dig och hen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

 

 

Annons