Fredag 30/3

30 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen passar du på att utnyttja en situation till din fördel. Det här ger dig ett övertag som du bara väntat på att få. Under dagen hamnar du i konflikt med en vän för att hen inte respekterar dina gränser. Hen vill vara mer än din vän.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att vara utomhus och få en rejäl dos med frisk luft. Det blir en härlig och energigivande dag oavsett om du ägnar dig åt sport, långa promenader eller bara tar det lugnt. Kvällen bjuder på riktigt familjemys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ibland blir du irriterad på en vän för att hen är så obeslutsam. Hen har alla fördelar som man kan få just nu, men har ändå svårt att gå vidare. Din vän klamarar sig fast vid något i det förflutna. Det handlar om en dröm som hen inte vill ge upp.

Kräftan 21/6-22/7

Du är arg på dig själv. Du har förlorat en vän och det enbart för att du inte varit helt ärlig mot hen. Du har förutsatt att din vän ska bli upprörd över en hemlighet som du har, men nu har du insett att du kanske har bedömt situationen helt fel, och nu undrar du om det är försent att reparera skadan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är av en stolt natur och det gör att du blir sårad när du får kritik. Idag kritiserar en familjemedlem ett val som du har gjort och det tycker du är både jobbigt och elakt. Du måste lära dig att ta både ris och ros om du ska kunna utvecklas.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att vara med familjen och njuta, särskilt om du får möjlighet att vara utomhus. Som alla jordtecken blir Jungfrun lite halvtokig när solen visar sig så här på vårkanten. Solen ger dig energi och massor av glädje. Idag blir en riktigt bra dag.

Vågen 23/9-22/10

Du är diplomatisk och det är bra. Det håller på att blossa upp en rejäl familjekonflikt och då är det bra om du kan tänka klart och vara den som medlar. Stora högtider tenderar att reta upp människor, särskilt din familj.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite avundsjuk på en väns framgångar. Du säger inte det till hen rakt ut, men du visar det utan att tänka på det. Din vän tycker att du är lite missunnsam, samtidigt som hen förstår varför du reagerar så som du gör.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om att ta in energi och om att ha roligt. Är det något som Skytten är bra på så är det att ha roligt och att njuta av livet. Se bara upp så det inte blir för mycket av det goda idag. Horoskopet varnar för magproblem.

Stenbocken 22/12-19/1

Du känner dig fri och lätt idag. För dig finns det inga problem du njuter av stunden. Under dagen får du uppleva flera minnesvärda ögonblick. Det kan vara ett solblänk i en iskristall eller vårens första tussilago. Du uppskattar de små underverken.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir härlig, jobbig och lagom intensiv. Du umgås med din familj och som vanligt mår du som bäst när du får samla alla nära omkring dig. På kvällen vill du överraska med god med och goda nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar om att längta. Du längtar bort och du är trött på all uppmärksamhet du får just nu. Visst är det trevligt att bli uppvaktad, men du har insett att även om du tycker om den här personen så är ni verkligen inte rätt för varandra.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons