Lördag 31/3

31 mar, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På lördagen visar du vilja att förändras. Du beslutar dig för att kämpa för det du villa ha. Du är envis när du sätter den sidan till. Idag gör du ett första drag i en väl uttänkt plan. I övrigt en trevlig påskafton där mar och familj står i centrum för din uppmärksamhet.

Oxen 20/4-20/5

Du får nyheter som gör dig riktigt stolt och glad idag. Det finns så mycket du vill förändra, men just nu är du faktiskt ganska nöjd med det mesta i ditt liv. Eftermiddagen bjuder på massor av god mat och lite för mycket godis.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte rädd för att ta för dig i alla möjliga situationer. Du tycker det är roligt att synas och idag får du den möjligheten. En släkting stöttar dig i ett projekt som du vill starta upp. Ni diskuterar framtiden tillsammans.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ledsen för att du känner att en vän är på väg att glida långt ifrån dig. Du vet inte riktigt vad som hänt mellan er, men hur du än försöker verkar gapet som separerar er vara för stort att bygga över. Ibland är det bättre att släppa taget och gå vidare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir arg på en vän som inte lyssnar på vad det är du försöker säga. Hen ger ett intryck av att vara intresserad, men när det kommer till kritan så är hen bara intresserad av sig själv och sina egna intressen.

Jungfru 23/8-22/9

Du är oroad för en släkting som inte verkar må så bra. Hen sätter upp en munter fasad, men du märker att det finns mycket oro och ängslan bakom den glättiga ytan. Idag är en bra dag att bryta ned din släktings murar och ta reda på vad det är som verkligen försegår.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som inte alltid lyckas få som du vill i olika sammanhang. Det handlar om att du oftast inte är tydlig med dina önskemål. Idag har du chansen att få tala fritt ur hjärtat så säg vad det är du verkligen vill ha.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är löjligt lättretad idag. Någon har sagt eller gjort något som gör dig arg och ibland kan du vara rätt så långsint. I övrigt en härlig och familjär dag där du njuter av vänner och familj. På kvällen kontaktar du någon som du saknar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är den person som dina vänner vänder sig till när de vill ha goda råd och massor av kul. Det finns en härlig positiv energi hos dig som är smittsam. Alla vill vara med dig, både familj och vänner vilket gör att du ibland får svårt att välja.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har massor av energi idag. Det spritter av bus och glädje i dig. Du har så mycket att ge och du bidrar med en bra stämning. När människor är osams så kan in blotta närhet gjuta olja på vågorna. Under kvällen får du ett trevligt samtal eller sms från en vän.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att ta och om att ge. Du kompromissar en hel del, men din vilja att offra det du villa ha lönar sig och du får en massa igen. Under kvällen hamnar du i en diskussion som rör sommaren. Du vill avbryta vissa planer som har med familjen att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns inga måste i ditt liv just nu. Du njuter av dagen, familjen och all god mat. Risken för att du stoppar i dig lite för mycket godis är stor, men en dag om året kan man få frossa. Ett gulligt sms från en vän sprider glädje över den här påskaftonen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons