Söndag 1/4

01 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På söndagen letar du efter en ursäkt för att slippa en persons sällskap. Du har varit mycket med hen den senaste tiden, men nu tycker du att det räcker. Under eftermiddagen får du goda nyheter som får dig på bra humör.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar till stor del om att förbereda en resa och själva resan. Det blir en behaglig dag då du låter dina tankar vandra. Du gör inte så mycket den här dagen utan njuter av lugnet. Kvällen handlar om att mysa tillsammans med familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har nästan glömt bort en person som aldrig hör av sig, så när hen plötsligt dyker upp blir det en överraskning på mer än ett sätt. Du vet inte riktigt hur du ska tolka den här personens närvaro eftersom hen verkar vara ute efter något annat än ditt trevliga sällskap.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns ett lugn och en harmoni över den här söndagen. Du njuter av att slappna av och ta dagen som den kommer. Under den här söndagen får du chansen att vara lite extra snäll mot en familjemedlem som har det tufft just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Ibland så blir livet hopplöst komplicerat och det blir det idag. Gamla intriger blossar upp och nya konflikter blir plötsligt allvarliga. Det kan röra sig om bråk inom familjen eller lite fnurr på tråden i bekantskapskretsen. På ett eller annat sätt verkar du vara involverad.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig och varierande söndag som handlar om att lita på andra och att släppa taget om ditt kontrollbehov. Som Jungfru föredrar du att alltid veta vad som pågår, men idag får du öva dig på att låta någon annan vara den som drar i trådarna medan du bara åker med.

Vågen 23/9-22/10

Under dagen tar du många bra initiativ. Mycket handlar om att våga ta för sig i olika sammanhang och att inte vara rädd för att sticka ut. Det finns en person som imponerar lite extra på dig den här söndagen. Hen är en person som verkligen vet vad hen gör.

Skorpionen 23/10-21-11

Du sticker ut hakan idag och säger ifrån. Det är bra att du visar vad du känner, men tänk på att ultimatum ofta kan sluta på ett sätt som du inte tänkt dig. Just den här vännen har väldigt svårt för att bli ställd mot väggen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett strålande humör den här söndagen. Du släpper loss på ett väldigt avslappnat sätt och funderar inte så mycket över morgondagen. Oavsett om det är fest eller utomhusaktiviteter som gäller så blir både eftermiddagen och kvällen minnesvärda.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag handlar dagen om att njuta av naturen och att insupa så mycket frisk luft som möjligt innan du ger dig iväg på en kortare resa. I övrigt en trevlig och ganska lugn dag där familjen är i fokus. En person i din vänskapskrets pockar på din uppmärksamhet. Hen saknar dig och vill gärna umgås lite.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt stolt över en person och hens prestation den senaste tiden. Du bestämmer dig för att överraska hen med en present och du får precis den respons som du hoppats på. I övrigt en lugn och ganska harmonisk dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drar dig lite undan det sociala umgänget. Du har umgåtts mycket med vänner den senaste tiden och nu känner du att du har ett behov av att få vara ifred och tänka. Det är många tankar som snurrar i skallen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons