Måndag 2/4

02 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här måndagen planerar du ett litet äventyr. Du vet att en vän gillar när det händer saker så därför planerar du dagen noggrant. Du vill att hen ska ha kul och framförallt vill du umgås så mycket med hen som möjligt.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar som att småpyssla och få saker gjorda. Du tycker det är kul när du kan vara aktiv och det kan du idag. Under dagen får du dessutom trevliga nyheter från en yngre släkting. I det stora hela en riktigt mysig måndag.

Tvillingarna 21/5-20/6

På måndagen är du rastlös. Du är inte skapt för långa helger. Du trivs med vardagen på mer än ett sätt. För dig handlar vardagen om att komma upp i tid och att ha saker att göra hela tiden något som passar din karaktär bra. På kvällen lyckas en vän dra med dig på en aktivitet.

Kräftan 21/6-22/7

Om du tyckte att ditt liv var komplicerat innan så är det inget mot vad det är på väg att bli nu. Du har hamnat i en situation som är så konstig och den nästan liknar en fars. Det handlar om starka känslor, kärlek, frustration men framför allt om svek och nya allianser.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På söndagen passar du på att fixa hemma. Du gillar att ha kontroll och det har du idag. Det blir en bra måndag där mycket faller på plats. Under den här dagen så avverkar du ett litet lätt obehagligt samtal med en släkting. I det här fallet handlar det om att du ska bekänna färg.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en envis person som inte låter dig övertygas om att du har fel i första taget. Idag hamnar du nästan i konflikt på grund av att du vägrar att ge dig trots att du är motbevisad flera gånger om. Nu handlar det mer om stolthet än om rätt och fel.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något lättsamt och avslappnat den här måndagen. Du tar dagen lite som den kommer och undviker att planera i förväg. Under dagen får du möjlighet att visa en nära vän lite extra uppskattning. Din värme gör hen väldigt glad.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag ångrar du ditt beteende mot en vän tidigare i veckan. Du har insett att du betett dig barnsligt, men du är för stolt för att be om ursäkt. I det här fallet kan en liten gest räcka som ett förlåt. Bjud din vän på middag eller en filmkväll så är hen nöjd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns så mycket du vill göra den här måndagen, men energin räcker inte riktigt till. Det verkar som om du är på väg att bli sjuk och ditt horoskop varnar för att vara för aktiv. Unna dig en riktigt lat hemmadag istället.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns flera personer som du inte träffat på ett tag och du kommer på dig själv med att sakna dem. Mycket handlar om att du har mycket att göra när du är ledig, men också om att du ofta väljer att ta det lugnt när du väl inte har något inplanerat. Idag ändrar du på det och umgås med dina vänner istället.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar först och främst om en sak som du vill få gjord hemma. Det kommer att tar tid och det kommer att vara en smula jobbigt, men du vet att det är värt den tid du lägger ned på att fullfölja det här projektet.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här måndagen får du ett oväntat sms eller samtal från en vän som vill ses. Du blir löjligt glad över att hen tar det här initiativet. Det blir en fantastisk och näst intill magisk måndag där kärlek och passion är i fokus.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons