Tisdag 3/4

03 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir kanske inte riktigt så som du tänkt dig men den blir ändå bra. Du har det ovanligt trevligt den här dagen. Under eftermiddagen inse du att något du hört inte stämmer. Det här ryktet orsakas av en vän som är svartsjuk på din relation med en annan vän.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir ganska intensiv. Du ska hinna med mycket på kort tid och det gäller att tänka klart. Som tur är har du flytet med dig och det mesta går så som du vill. Under eftermiddagen får du nyheter om en släkting som gör dig glad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir intensiv på ett bra sätt. Du har fullt upp både på jobbet och privat så det gäller att du är utvilad för att du ska orka med. Se upp bara så du inte tar på dig mer än du hinner med. Du tenderar att överskatta din fritid och planera in för mycket aktiviteter.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att vara frispråkig. Det är inte alltid som du säger vad du tänker och tycker, men idag så får du möjlighet att påverka något i en riktning som är positiv. Tack vare ditt inflytande tar hela det här projektet som du deltar i en ny och framgångsrik vändning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Att blir irriterad på en kollega som är sen hjälper dig knappast. Du kan inte göra något åt det som har skett, det är bara att försöka göra det bästa av situationen. Om du behåller fokus och inte retar upp dig på småsaker kan den här tisdagen blir väldigt produktiv.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som har svårt att besluta dig idag. Du vill mer än du hinner och det skapar frustration hos dig. Du har alltid en känsla av att inte räcka till. Skaka av dig den, du duger precis som du är och det är bara bra att vara lite obeslutsam ibland. Det visar på att du tar saker på allvar.

Vågen 23/9-22/10

Den här tisdagen handlar om att vara aktiv. Du håller igång från morgon till kväll och det gör dig gott. Det var länge sedan du hade en sådan här positiv energi som du har idag. Under eftermiddagen får du höra ett rykte som är ganska spektakulärt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte van vid att inte ha kontroll. Just nu känner du på dig att det händer en massa spännande saker där du inte är delaktig och det gör du frustrerad. Du är fast på en plats eller med en uppgift som isolerar dig från dina vanliga vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om att ha kul. Det finns en massa positiv energi i ditt tecken just nu så det gäller att utnyttja den väl. Under den här dagen får du höra en massa roligt skvaller som gör dig på gott humör.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir kanske inte så som du planerat, men den blir bra ändå. Du får träffa en massa personer som du inte brukar umgås med och du tycker att det är roligt med lite klimatombyte. Kvällen bjuder på en del förtroenden.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är arg på en kollega för att du tycker att hen slarvar för mycket. I din värld gör man sitt bästa om tar på sig en uppgift frivilligt, men din kollega villa bara imponera genom att anmäla sitt intresse, hen var aldrig intresserad att utföra den här uppgiften.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är sliten mellan många olika känslor Det finns en person som du står väldigt nära. Ni pratar ofta, sms:ar med varandra och ses när ni kan. Det finns även en annan person som jagar dig och som vill ha din uppmärksamhet vilket du tycker är smickrande men ditt verkliga intresse ligger hos en tredje part.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons