Onsdag 4/4

04 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att säga rätt så klumpiga saker just nu. Det handlar om att du blir lite blyg i närheten av en viss person och det försöker du dölja med ett påklistrat självförtroende som kan tas för dryghet. Försök att hitta tillbaka till din mer avslappnade stil istället.

Oxen 20/4-20/5

Du känner dig låst av alla måsten just nu. Du skulle vilja förändra, förbättra och utveckla vissa saker på jobbet, men du blir låst av alla krav på saker du måste hinna med först innan du kan sätta igång med dina planer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som vet vad du vill och du tänker se till at få det. Idag har du möjligheten att ordna så att du får lite fördelar i ett visst projekt, men då gäller det att du utnyttjar dem väl. Ibland blir du disträ och tappar fokus.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen kretsar kring kärleken och kring hur hopplöst svårt det kan vara att erkänna sina känslor. Du har målat in dig i ett hörn som du inte kommer ur just nu. Det handlar om att du försökt göra en person lite svarsjuk, men resultatet blir något helt annat än du väntat dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att agera moget i en situation som är väldigt barnslig. Det handlar om två vuxna personer som uppför sig mer som femåringar än som ansvarsfulla vänner eller kollegor. Det blir din roll att uppmärksamma de här personerna på deras löjlig uppträdande.

Jungfru 23/8-22/9

Du är redo för lite nya utmaningar i ditt liv. Det var länge sedan som det hände något spännande i din vardag som du tar varje möjlighet till lite distraktion. Under eftermiddagen inträffar något som du verkligen inte trodde skulle kunna ske.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som uppskattar harmoni mer än de flesta. Du tycker om jämnvikt i ditt liv och du är bredd att gå lång för att uppnå perfekt balans inom alla områden av din vardag. Idag får du möjlighet att göra små förändringar för att underlätta ditt arbete i framtiden.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag tar ditt humör över ditt förnuft. En vän eller partner säger något som du tolkar som illojalt och det får dig att se rött. Du lyssnar egentligen inte till vad som sägs mellan raderna, du är för upptagen med att känna dig förlämpad av det du tycker att du hört din vän säga.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om att arbeta hårt och att få uppskattning för allt slit som du lägger ned. Du är inte van vid att dina chefer faktiskt ser det du gör, men just idag är det någon som tar sig tiden att berömma dig lite extra och det värmer verkligen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att ta för dig idag, men med hjälp av en mer spontan vän så kommer du att blomma upp och visa dina talanger. Du imponerar på en hel del personer med din klurighet och din järnvilja. Det finns särskilt en person som flirtar lite extra med dig idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person som gärna bestämmer eftersom du tycker att det blir bäst så. Du säger att du gillar demokrati där alla blir hörda, men i hemlighet föredrar du att vara den som styr. Idag får du möjligheten att visa dina ledaregenskaper så utnyttja det här tillfället på ett bra sätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet inte riktigt vad du ska ta dig till när en person försöker pressa dig om dina känslor. Den enkla sanningen är du inte riktigt vet vad du känner och absolut inte är reda att fatta ett avgörande beslut om framtiden. Du drar dig undan när du känner dig pressad.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons