Torsdag 5/4

05 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är ovanligt tystlåten idag. Du funderar fram och tillbaka på om du ska ta första steget för att reda ut en konflikt. Det handlar egentligen inte om ett bråk utan mer om ett missförstånd som har eskalerat till en konflikt.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som inte ofta tar råd från andra, men idag bestämmer du dig för att en andra åsikt kan vara värdefull. Du tar tag i ett projekt som har med att utveckla en arbetsidé att göra. Och ditt initiativ väcker en hel del beundran.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen blir inte riktigt så som du tänkt dig. Du har planerat en förändring länge, men tvingas skjuta upp den för att verkligheten kommer i kapp dig. Ibland går helt enkelt drömmar inte ihop med vardagen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som oftast inte lyssnar på rykten, men idag gör du det eftersom du har ett personligt intresse i det som sägs. Du inser att om det här ryktet är sant så kommer ditt liv bli ännu mer komplicerat framöver.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar den här torsdagen till nya höjder genom att vara både målmedveten och öppen för förslag på samma gång. Du har bestämt dig för att inte låsa in dig gamla fördomar utan att våga testa saker och våga vara lite annorlunda.

Jungfru 23/8-22/9

Du är person som har massor av energi just nu tack vare Solens placering. Det finns en vilja att ändra på saker som inte fungerar i din vardag och en hel del av den här torsdagen går åt att rätta till små, men frustrerande logistikproblem.

Vågen 23/9-22/10

Du har en del intressant att säga en vän, om hen bara tar sig tid att lyssna på dig. Just nu är din vän väldigt upptagen med sig själv och har ibland lite svårt att ta in vad andra har att säga. Kvällen handlar om visa en släkting lite extra uppskattning.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här torsdagen blir lite lugnare än resten av veckan. Du får äntligen tid att reda ut dina problem och bli sams med en vän som du inte riktigt betett dig bra emot. Till ditt försvar så har det funnits massor av okontrollerade känslor i ditt liv den senaste tiden, men nu börjar det bli mer stabilt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar en dag i taget och det passar dig bra. Genom att inte planera för långt fram så lyckas du undvika att grubbla på saker som du ändå inte kan påverka. Carpe Diem är din livsstil för stunden. En nygammal relation håller på att vakna till liv igen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är omedveten om alla känslor som du väcker just nu. Omkring dig finns det en massa personer som tycker en hel del om dig, både positivt och negativt men du märker ingenting. Just nu går du omkring i en bubbla där du tycker att du är osynlig. Det ändras idag när en person tar ett vågat initiativ.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om små och stor beslut. Du inser att du måste lägga ned tid och engagemang om du ska kunna hjälpa en vän eller släkting att lyckas med en dröm som hen har. Du tar dig gärna den här tiden att hjälpa till eftersom hens intresse går hand i hand med dina intressen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag bestämmer du dig för att sluta vara feg och säga som det är. Du vet att det kommer att kosta på och att vissa personer kan bli sårade av din ärlighet, men du är trött på att ljuga både för andra och för dig själv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons