Fredag 6/4

06 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen vill du bevisa för dig själv att du har fel om en person. Hen har visat sig vara opålitlig och du klandrar dig själv för att du låtit dig duperas av hen. Du brukar inte vara den som är så lättlurad, men i det här fallet handlar det om lojalitet och om gammal vänskap.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir kanske inte så som du tänkt dig den även om den blir bra. En ny kontakt vill plötsligt träffa dig och du blir lite förvånad och smickrad på samma gång. Under eftermiddagen hittar du ett sätt att kombinera kreativitet med effektivitet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite avvaktande mot en chef sim överhöljer dig med superlativ. Du är ganska övertygad om att hen är ute efter något, men du vet inte riktigt vad. Under dagen så får du en annan gåta att fundera över. Det gäller en kollega som uppför sig lite konstigt.

Kräftan 21/6-22/7

Den här fredagen är det fest som gäller. Du behöver få komma bort och tänka på annat än dina problem. Det blir en lättsam och rolig kväll där du upptäcker att du faktiskt kan släppa loss utan att grubbla över framtiden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något avvaktande över ditt tecken idag. Du längtar efter uppmärksamhet, samtidigt som du vill att den ska vara äkta och inte spelad för din skull. När en vän plötsligt visar ett odelat intresse för dina förehavanden blir du lite misstänksam att hen bara låtsas vara intresserad.

Jungfru 23/8-22/9

Det var länge sedan som du vågade satsa allt på ett kort, men det gör du idag. Du känner att du behöver vara modig om du ska lyckas med dina planer. Att ta risker är inte din grej, men idag får du lite draghjälp av Solen.

Vågen 23/9-22/10

Du har mycket att fundera på den här fredagen. Många av dina relationer är inte så bra just nu, men det beror mest på att du har dragit dig undan den senaste tiden för att du vill vara ifred. Du är inne i en period där du grubblar mycket, men det kommer att vända inom de närmaste veckorna.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en del av dig som vill få bekräftelse idag. Du vill att en person ska lägga märke till dig och du anstränger dig rätt så mycket för att få hen att se dig. En annan vän tycker att du gör dig till och blir lite irriterad på ditt beteende, men det struntar du i. Du vet vad vill och du ser till att få det.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara försiktig och inte ta ut segern i förskott. Ibland blir du ivrig och då går saker fel. Om du bara planerar noggrant och ser till att ta en sak i taget så kommer du kunna uppfylla dina drömmar. Kvällen cirkulerar kring kärlek och passion.

Stenbocken 22/12-19/1

Du känner att du inte riktigt orkar med att ta tag i dina problem just nu, men du kommer att upptäcka att dina problem tar tag i dig idag. Du blir ställd mot väggen, får en eller flera sanningar kastade rakt i ansiktet men dagen avslutas med en oväntad men positiv överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett strålande gott humör den här fredagen. Det har varit en hel del att göra i veckan, men idag tar du det lugnare. Det kan till och med vara så att du tar ledig helt och hållet. Ett projekt på hemmaplan kräver din omedelbara uppmärksamhet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite försiktig med vad du säger och till vem du säger saker. Du har upptäckt att den finns vissa personer som tolkar det du säger bokstavligen och det skapar problem. När det gäller kärleken ska du inte hålla fast vid det du tror är bäst för dig av gammal vana. Lyssna på vad ditt hjärta har att säga.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons