Lördag 7/4

07 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är på ett ganska gott humör den här lördagen. En längre resa börjar ta slut. Det kan vara en fysisk resa eller en mer andlig sådan, oavsett så ser du fram emot vardagen och rutiner igen. Det har kommit in Jord i ditt tecken vilket får dig att uppskatta de enkla nöjena på ett nytt sätt.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen handlar främst om två saker. Om att skapa ordning och reda och att hjälpa och stötta en vän. Det blir en rolig, underhållande och fartfylld dag som slutar senare än du tänkt dig. På kvällen unnar du dig lite välförtjänt lyx.

Tvillingarna 21/5-20/6

Oavsett vad den här dagen för med sig så vet du hur du ska lyckas med att genomför en idé du har. Det finns inget som kan gå fel när du är på det här humöret. Alla hinder som du påträffar övervinner du med hjälp av din skicklighet och din förmåga att tänka kreativt.

Kräftan 21/6-22/7

Du är orolig den här lördagen. Det finns så mycket känslor i ditt tecken just nu att du inte vet hur du ska kanalisera dem. Det som gör dig på dåligt humör är ett missförstånd med en vän som inte är så lätt fixat som du trodde att det skulle vara. Du måste anstränga dig för att reda ut den här härvan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir rolig, invecklad och utmanande på samma gång. Ett par mindre problem som rör familjen dyker upp på förmiddagen, men dem fixar du med hjälp av lite påhittighet och en hel del intuition. Kvällen handlar om att ta hand om dig och de dina.

Jungfru 23/8-22/9

Du är envisare än vanligt och då är du väldigt envis i vanliga fall. Det går det knappt att rubba din vilja när du har bestämt dig. Idag är det stört omöjligt att få dig att ändra inriktning oavsett vad som kommer upp. Du vill ha det på ett visst sätt och du ser till att det blir så.

Vågen 23/9-22/10

Under den här lördagen passar du på att vara mycket med familjen. Det var länge sedan du hade en riktig mysig familjedag. Om vädret är på din sida så väljer du att lägga dagens aktiviteter utomhus. Du tankar energi från den friska luften och från Solen.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen handlar om att smickra och ställa sig in. Det kanske inte låter så roligt, men du har ett mål i sikte och det tänker du uppnå till varje pris. Under dagen får du nyheter som gör dig en smula upprörd. En vän ställer gärna upp och tröstar dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir utmanad idag och det gillar du. Det finns inget som kryddar upp en vanlig lördag som lite tävling. Skytten älskar äventyr och tar ofta onödiga risker. Idag utsätter du dig för fara, men som tur är verkar du har marginalerna på din sida.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen handlar om att hitta fokus och att prova nya tekniker. Du har både kort och långsiktiga mål som på sätt och vis startar idag. Det blir en dag som går i segerns tecken. Du lyckas över dina förväntningar och du är stolt över din insats.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att lita på en släkting när hen väljer väg. Du vill så gärna komma med goda råd, samtidigt som du inser att det är dags att låta den här fågeln få flyga. Det blir en dag full av spänning och triumfer. Kvällen kretsar kring familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns något drömmande över ditt tecken idag även om du umgås med din partner, din familj eller dina vänner så är du inte riktigt närvarande. Dina drömmar är så hemliga att du nästan inte ens avslöjar dem för dig själv, ännu mindre för din närmaste.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons