Söndag 8/4

08 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På söndagen får du ångest för kommande vecka. Du har lovat dig själv att komma ikapp med vissa saker den här helgen, men under söndagen inser du att du har gjort allt annat än det du tänkt dig. Under dagen får du testa att utmana dig själv på ett nytt område.

Oxen 20/4-20/5

Du tar det lugnt den här söndagen. Just den här dagen kretsar kring familjen, utomhusaktiviteter, god mat och enkla nöjen. Det blir en härligt avslappnande slut på veckan. På kvällen får du höra lite skvaller som piggar upp.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte en person som frivilligt ger dig när du utmanats. Idag inser du dock dina begränsningar och slänger in handduken innan den här leken gått för långt. Du tycker att det är roligt att testa gränser, men det finns ett stopp även för dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som kan vara väldigt empatisk och medkännande, men ibland är du egocentrisk och uppfylld av dina egna önskningar. Idag kommer du på dig själv med att sätta dig själv framför din partner och då får du väldigt dåligt samvete som du snabbt kompenserar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att kompromissa något som inte är din starkaste sida. Själv anser du att du är jättebra på att hitta medelvägar i konflikter och du märker inte ens att de lösningar som du föreslår är lösningar som enbart passar dig. Du får jobba på din kompromissvilja.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir ganska lugn. Du passar på att slappna av och njuta, särskilt om du är ledig. Det bästa du vet är att ha en lång, oplanerad dag framför dig som inte kräver något annat än att du bara är. På kvällen tar en släkting kontakt med dig beträffande ett ekonomiskt dilemma.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen handlar om att slippa ta ansvar. Du har så många måsten i vardagen att en enda dag där du bara kan göra som du vill är guld värd för dig. En vän vill träffas, men du har lite ångest för att ses eftersom du misstänker vad du vän vill prata med dig om.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan vara ganska egoistisk när det passar dig och idag så biter en av dina handlingar dig i baken. Det rör sig om något som du sagt om en vän för att själv framstå lite bättre. Nu uppdagas sanningen och du får problem med att förklara hur du tänkt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en hel del att göra den här söndagen. Du har tagit på dig ansvar för någon form av aktivitet och nu kan det hända att du ångrar dig. Du inser att det kommer att innebära mycket mer jobb än du räknat med.

Stenbocken 22/12-19/1

På söndagen tar en person kontakt med dig. Hen vill reda ut ett problem och försöka hitta en kompromiss. Du är lite sårad av din väns beteende, men du är beredd på att förlåta och gå vidare. En smickrande komplimang från ett oväntat håll lyser upp hela dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du njuter av den här söndagen. Det var länge sedan du var så avslappnad och harmonisk med att göra ingenting. Oavsett om du ägnar dagen åt att lata dig framför tv, ta en promenad eller sporta lite så blir det en härlig dag. På kvällen känner du dig rejält utvilad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är nyfiken på vad en person tycker om dig, men hen är försiktig med att yttra sig. Du vet att det finns en spänning mellan er och du vill gärna ta er relation ett steg längre, men din vän är rädd för vad det kan innebära. Här är det du som måste vara den modiga.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons