Måndag 9/4

09 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir annorlunda och rolig. Du får träffa en person som du inte sett på länge och du inser hur mycket du saknat hen. Det var en konflikt för en tid sedan som skapade den här tillfälliga separationen, men nu är ni vänner igen.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir stressig. Du ser till att ha ett högt tempo genom hela dagen. En konflikt med en kollega trappas upp ytterligare. Du är inte inblandad direkt, men du tycker fortfarande att det är jobbigt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om ekonomi och om att få pengarna att räcka till. Du har en förmåga att slösa lite väl mycket ibland. Men nu har du ett specifikt mål och då brukar det gå enklare att spara. Kvällen handlar om en fysisk utmaning.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen flyger iväg. Du har roligt även om det är högt tempo. En dålig nyhet får dig att tänka om beträffande kommande helg. Du inseratt det säkraste är att ändra på era planer istället för att risker att allt blir inställt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som kräver mycket, både av dig själv och av din omgivning. Idag blir du utsatt för ett test av något slag. Du borde inte ha några problem att klara dig, men det gäller bara om du behåller fokus och inte tröttnar.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som är lätt att samarbeta med så länge du får känna att du har kontroll. När någon annan tar över och börjar styra kan du sätta dig på tvären. Det uppstår en situation idag där en kollega försöker bestämma över dig och då blir du obstinat.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lugn och relativt harmonisk måndag. Du har kommit ikapp på jobbet så nu kan du börja fokusera på framtiden. En vän har ett förslag om aktiviteter till helgen. Det är inget du brukar göra, men omväxling förnöjer.

Skorpionen 23/10-21-11

Det är din fåfänga som styr idag. Du vill bli uppskattad och du använder dig av all din charm för att bli sedd. På jobbet gör du en bra insats och du är nöjd med den. Det enda som irriterar dig är att dina chefer inte ger dig beröm.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att fokusera på rätt saker. Du blir lätt distraherad och då glömmer du bort vad det är du håller på med. Det finns många dagdrömmar i Skyttens tecken just nu. Du har svårt att vara i nuet utan vill hela tiden tänka på framtiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att finna sig i ditt öde och det är inte alltid så lätt. Det finns planer för dig som du ännu inte märker av och det gör att du hela tiden blir puttad i en viss riktning av ödet. När du försöker att avvika från rätt spår sp får du en liten knuff åt rätt håll igen. Det är bara att acceptera.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på förvånansvärt gott humör idag trots att du verkar ha en del problem med sömnen. Du måste försöka att komma i säng i tid på kvällarna annars kommer orken att tryta halvvägs genom dagen. Kvällen handlar om sport och om att hjälpa en vän.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen överraskas du av dina känslor. Du inser att ditt liv är komplicerat och att du inte kan ta saker för givet. I övrigt en rolig och utvecklande dag där ett samarbete fungerar extra bra tack vare kemin mellan dig och din partner.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons