Tisdag 10/4

10 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är en person som ibland blir väldigt arg utan egentligen någon orsak. Det finns särskilt en person som rätt ofta lyckas trycka på fel knappar och idag är det dags igen. Du borde ha lärt dig att behärska ditt humör vid det här laget, men det är svårt.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett strålande gott humör idag. Det finns en massa positiv energi i ditt tecken och allt du gör går både fort och har en konstnärlig touch. Månen bidrar med en känslosam och empatisk sida hos dig som du får användning av idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du försöker resonera med en person, men det går inte något vidare. Det är lite som att tala med en vägg. Du ser att personen ifråga lyssna, men det verkar inte finnas någon mottagning på den här kanalen. Det är lika bra att lägga din energi på något mer lukrativt.

Kräftan 21/6-22/7

Du vill nå fram till en person men hen drar sig undan. Du vet att du inte alltid betett dig helt okej, men nu när du insett att du gjort fel tycker du att det borde vara en enkel sak att stryka ett streck över det som varit och gå vidare. Verkligheten är lite mer komplicerad än så.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om nöjen. På jobbet väljer du gärna att göra saker där du får vara kreativ och konstnärlig. En kollega uppmuntrar den här sidan hos dig och ser till att du får de roligaste uppgifterna idag. På eftermiddagen får du en oväntad men trevlig komplimang och dagen avslutas med goda nyheter.

Jungfru 23/8-22/9

Du gör av med en massa pengar på onödiga saker och det är inte likt dig. Du har en ha-begär just nu som är starkt och du faller ofta för impulsen att köpa när du tror att du gör en bra deal. Det här är övergående influenser, men de kan ställa till skada i din budget om du inte ser upp.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om att våga ifrågasätta dina chefer. Du försöker alltid att hålla en låg profil när du är iakttagen av dina chefer, men idag vill du visa att du är en person med starka principer och uttalade åsikter. Du kommer att imponera med din nya stil.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Det finns en rastlöshet som har med våren att göra. Du har svårt att bara slappna av och vara. Som singel söker du efter kärleken, samtidigt som du skryter om hur bra du trivs med singellivet. Just nu är ingenting som rör dig okomplicerat. Allt handlar om känslor, passion och en vilja att lyckas.

Skytten 22/11-21/12

Du är lite irriterad på en person som har slutat ta kontakt med dig. Du tycker inte att du ska vara den som driver på den här vänskapen, men det verkar vara det enda alternativet om ni ska fortsätta umgås. I övrigt en ganska skön och lugn tisdag.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen ger du järnet. Du har ett behov av att få köra slut på dig själv helt. Om du är trött så slipper du grubbla så mycket över framtiden. Just nu står du vid ett vägval, och det väggvalet är kanske inte så självklart som du trodde att det skulle vara.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir bra. Du kommer igång med träningen och det passar dig eftersom du mår bättre när du får röra på dig. Tillsammans med en släkting eller vän sätter ni mål inför våren och sommaren. På jobbet lyckas du över förväntan med ett projekt som du nyligen startat.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar om att försöka nå fram till en person som dragit sig undan dig den senaste tiden. Du hade tänkt att strunt i er vänskap, men det finns något hos hen som hela tiden drar dig tillbaka. Du inser att du är bredd att kämpa för er relation.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons