Onsdag 11/4

10 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är rädd att göra fel idag. Det handlar inte bara om att du vill bevisa att du är den bäste inom ett visst område, du vill också imponera på en kollega som är ganska svårt att imponera på. Hen har kommit dig nära den senaste tiden och nu vill du visa hur smart och driver du är.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en seg start på dagen. Du har en diskussion med en yngre släkting som inte går som planerat. Hen är väldigt självständig just nu och vill göra allt på sitt eget sätt. Underdagen får du tips och uppmuntran från en vän som varit i samma sits som du är nu. Eftermiddagen blir riktigt mysig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är trött på att vara en andra hands alternativ för en vän. Varje gång hen inte har något att göra så hör hen av sig annars kan det gå månader mellan era samtal. Du vet att den här personen är nyckfull i sin karaktär, men nu har du fått nog av de här nyckerna.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att lyssna och ta hand om en person som mår lite dåligt. Hen behöver tröst och du ställer mer än gärna upp eftersom det kan bli limmet som fogar ihop er två igen. Du är arg på dig själv för att du låtit er vänskap blir förstörd, men nu ser du en möjlighet att fixa allt igen.

Lejonet 23/7-22/8

Du har en hel del saker på gång i ditt liv just nu, men det besvärliga är att varje sak påverkas av varandra och du kan inte riktigt komma igång innan den första pusselbiten är på plats. Idag får du de verktyg du behöver för att sätta igång med dina projekt.

Jungfru 23/8-22/9

Idag påverkas du starkt av Mars position och det påverkar i sin tur ditt humör. Din stubin blir kortare och du blir irriterad på saker som du i vanliga fall inte ens skulle reflektera över. Det positiva är att du får mer driv och energi i ditt tecken så länge som den här influensen pågår.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Det är dags att ha det där samtalet som du inte vill ha med en kollega. Du vet att det kommer bli obehagligt, kanske till och med jobbigt men nu är det slut på ursäkter att skjuta upp den här konfrontationen ytterligare. Var rak och ärlig så kommer det att gå bra.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu finns det massor av frågor i ditt tecken. Mycket kretsar kring kärleken och kring förhållande. Även om du har en relation så verkar du vara osäker på din partner. Du tenderar att bli väldigt svartsjuk på småsaker just nu.

Skytten 22/11-21/12

Du glömmer bort att lyssna med en vän om hen vill följa med på en aktivitet idag och hen blir väldigt sårad. Din vän hade räknat med att bli tillfrågad, men är själv för finkänslig för att fråga. Under eftermiddagen kan du räkna med att bli väldigt trött. Det är som om all energi går ur dig.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen är du mer stingslig än vanligt. Ditt dåliga humör går ut över din familj så väl som över dina kollegor. Som tur är inser du hur dåligt du beter dig och försöker att skaka av dig den irritation som du känner. Kvällen handlar om en hobby.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på relativt gott humör idag. Det finns en positiv energi som hjälper dig både privat och på jobbet. Solen bidrar med att skänka ditt horoskop ytterligare energi. Ett jobb erbjudande kan bli aktuellt den här onsdagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns inte så mycket du kan göra för att påverka dina känslor just nu. Det är bara att acceptera att ditt liv är komplicerat och att du inte själv vet vad du känner. Om du vågar lyssna på ditt hjärta så kommer du att få enklare att göra ditt val idag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons