Torsdag 12/4

12 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Ibland blir du trött på människor i största allmänhet och på dina kollegor i synnerhet. Det blir du idag. Du känner att all fåfänga och bekräftelsebehov står dig upp i halsen. Då är det dags att ta en paus. Gå en promenad, sätt dig ned och läs en bok. Koppla av från livet en stund.

Oxen 20/4-20/5

Det finns något trånande över ditt tecken just nu. Du längtar bort, men du vet inte vart. Den här torsdagen går du i djupa tankar och märker inte att det finns en eller flera personer som blir bekymrade av att se dig så fundersam. Egentligen skulle du bara behöva komma ut och göra något kul.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att bli osams med människor som du tycker om. Det är när du känner dig trygg med en person som du börjar provocera och irritera med flit för att se vart gränserna går. Väx upp från det här tonårsbeteendet. En dag kommer du att förlora en värdefull vän.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir underbart förtrollande. Du trodde inte att du kunde vara så här lycklig, men idag händer det något som får hela din vardag lysa upp. Låts dig berusas och förföras av den här känslan. Kvällen handlar om dig och om dina behov.

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen försöker du tänka praktiskt i en fråga som ligger dig väldigt nära om hjärtat. Det är svårt att se på situationen med neutrala ögon när du är så engagerad som du är. Ibland är det bra att diskutera den här typen av dilemma med någon utomstående som är känslomässigt oberörd.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att investera pengar, något du har en naturlig talang för. Du gillar att se hur pengar växer och du känner trygghet när du har stoppat undan en slant på banken. För dig handlar det inte om kapitalism utan om att ha friheten att slippa ligga sömnlös över en oväntad räkning.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du lite beräknande, vilket är ganska ovanligt för ditt tecken. Du brukar tycka illa om den här typen av beteende, men just nu så måste du vara lite listig om du ska lyckas sätta din plan i verket. Här finns det inget utrymme för skrupler.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig omväxlande och ibland väldigt frustrerande. Du trivs när du är i centrum för all uppmärksamhet, men du blir lite svartsjuk på en vän när hen får strålkastarljuset istället för dig. Det blir en nyttig läxa att lära dig att dela på uppmärksamheten.

Skytten 22/11-21/12

Du är irriterad på en släkting för att hen inte kan se det praktiska med din idé. Tyvärr har du en tendens att prata med hjärtat istället för med huvudet och din släkting är precis tvärtom. För att övertyga hen måste du ha fakta på fakta och gärna en del siffror.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir stressig, krävande men rolig. Du inser att ditt liv spinner på i hundra och att du sällan får tid att stoppa upp och fundera på allt som händer. Just nu har du flera privata och arbetsmässiga mål som du jobbar emot. Ett par av dem förverkligas idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person som gillar att ta det lugnt när du har den möjligheten, men du är inte främmande för att skruva upp tempot om det tjänar något syfte. Idag är det dags att lägga på ett kol. Du har en del praktiska saker du måste hinna med på jobbet innan du kan rymma hem för dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns empati och medkänsla snarare än förälskelse i ditt tecken. Du har svårt att tala om dina känslor för du vet att det kan såra din vän. Tänk på att för eller senare så kommer du vara tvungen att vara ärlig och då kan det svida ännu värre än om du berättar vad du känner så här i början.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons