Torsdag 13/4

12 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Undertorsdagen tar du nya tag i ditt liv. Du bestämmer dig för att satsa allt på ett kort och din plan faller väl ut. Just nu finns det mycket sol i ditt tecken och det ökar drivkraften och initiativförmågan hos dig. Kvällen handlar om att vara stark i en personlig fråga.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lite jobbig. Det finns så mycket du vill hinna med den här dagen, samtidigt som det dyker upp uppgifter som du inte räknat med. Socialt är det här en bra dag. Du har det ovanligt trevligt på jobbet. Kvällen handlar om vardagslyx.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som sällan stannar upp och reflekterar över livet. För dig är det viktigt att den händer saker hela tiden och du har ingen lust att ta en paus. Nu planerar du ett nytt stort projekt som kommer att ta en hel del tid i anspråk.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ett strålande humör den här fredagen. Trots att det är den trettonde och trots att du stöter på småproblem under hela dagen så tycker du att det är en ovanligt bra fredag, Kvällen handlar om fest och om at träffa vänner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill gärna synas och märkas idag. Din exhibitionistiska sida förstärks av Venus placering och gör att du medvetet och omedvetet söker uppmärksamhet från din omgivning. Kvällen blir trevlig, men inte så sen som du planerat. Du är lite för trött för att festa.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här fredagen får du höra ett rykte som gör dig bekymrad. Det rör en kollega och du vet med säkerhet att det mesta som sägs är osanning. Nu vill du ta reda på vart och hur de här ryktena uppstår.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir rolig och produktiv. Du hinner med en massa saker som du inte brukar hinna med. Under dagen får du chansen att visa en vän något som du vet att hen kommer att uppskatta. En äldre släkting söker upp dig för att få ett ekonomiskt råd.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som aldrig är nöjd med att vara där du är. Du söker ständigt efter något nytt och spännande. Just nu är du lite på kant med en vän, men du måste ändå umgås ganska mycket med hen. Kanske jobbar ni på samma jobb.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar ett rejält kliv framåt idag. Äntligen lyckas du med något som du försökt med jättelänge, men som inte har gått något vidare. Idag lyckas du äntligen knäcka tekniken och du blir väldigt stolt över dig själv. Kvällen handlar om kompisar.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag vill du mest ta det lugnt och vila, men en kompis har andra planer för dig. Med lock och pock lyckas hen får med dig ut och det blir en kväll som du sent ska glömma. Tänk på att det är en dag på lördag också så försök att komma hem i tid.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här fredagen har du en massa projekt på jobbet som är svåra att synka. Du försöker få människor som inte tål varandra att samarbeta och det kräver att du både är auktoritär och diplomatisk på samma gång.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tycker att det är roligt med livet just nu. Efter en känslomässigt turbulent vinter börjar det äntligen bli lite mer harmoniskt i ditt liv. Du har gett upp tanken på det perfekta förhållandet och bestämt dig för att göra det bästa med de förutsättningar som finns.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

Annons