Lördag 14/4

13 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen tar du på dig ett ansvar som egentligen inte är ditt. Du ställer upp för en vän, ett lag eller en släkting. Det blir en intensiv men givande dag där du möter en hel del nya människor som inspirerar dig.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som är på hugget idag. Det mesta du tar dig an går bra, och du är mycket produktiv. Oavsett om du arbetar hemma eller på ett jobb så känner du dig ovanligt effektiv. Eftermiddagen blir lugnare än förmiddagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar fler bra initiativ idag. Solen ger dig energi och massor av bra idéer. Under dagen stöter du på problem som har med jobbet att göra. Du känner att du borde ta tag i dem på en gång innan de blir värre, samtidigt anser du att det är din rättighet att vara ledig när du är ledig.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen satsar du på att vara med familjen. Oavsett om du arbetar eller är ledig så är det här en väldigt mysig och skön dag. Ingen otur så lång ögat når bara familjemys och massor av kärlek. På kvällen får du en överraskning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande gott humör den här lördagen. Det finns energi i massor i ditt tecken och du utnyttjar den på bästa sätt. En av dina vänner ger dig en komplimang för din insats den här dagen. Kvällen kretsar kring kärleken.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en förmåga att bli arg för småsaker just nu. Den här påverkan gör dig labil i största allmänhet och det påverkar ditt arbete. Bli inte förvånad om dina vänner undviker att samarbeta med dig just nu. Med lite självrannsakan inser du varför det är så.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir rolig och varierande. Även om det sker en hel del små misstag så är det inget som är allt för tidskrävande. Dagen kantas av många skratt och en hel del upptåg. En bekant driver med dig och du inser att hen är lite förtjust i dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här lördagen så tar ditt liv en ny vändning. En person som du vanligtvis inte umgås så mycket med tar kontakt med dig och vill träffas. Du har ingen bra ursäkt för att komma undan, och det är tur på sätt och vis för den här kvällen blir oförglömlig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du kämpar med en hel del småproblem idag. Det är som om ödet sätter krokben på dig och du börjar nästan tro att ödet själv är sur på dig. Under eftermiddagen ser du ljuset i tunneln. Kvällen blir betydligt bättre än dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är en person som sällan lyssnar på dåliga ursäkter. När en vän försöker förklara varför hen har betett sig illa vill du först inte lyssna, men när du till slut hör vad hen har att säga så inser du att det finns mer i den här historien än det du upplevt. Du är villig att förlåta din vän.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en stressig fredag eftersom du ligger efter med vissa uppgifter som du måste hinna med i helgen och du vill gärna få lite ledigt på eftermiddagen. Som tur är får du hjälp av en vän. Kvällen bli underbart mysig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte redo att ta tag i vissa problem så du fördrar att hålla dig undan varför att bli konfronterad. Du vet att det här är ett omoget beteende, men ibland orkar man helt enkelt inte med. Kvällen blir rolig och fartfylld. Du umgås med vänner.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons