Söndag 15/4

14 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen missar du något viktigt och det gör dig irriterad. Du vet att du borde skriva upp den här typen av information, men som vanligt har du slarvat och det får du äta upp idag. Under eftermiddagen ska du passa på att vara ut så mycket som möjligt.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir intensiv och känslomässigt laddad, Du är nervös för en vän eller släktings skull, men du borde du inte vara. Hen presterar över förväntan och du kan slappna av. Kvällen handlar om familjen och den blir senare än önskat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite för envis för ditt eget bästa. Det handlar om att du vill driva igenom en idé du har och med hjälp av det inflytande som jord har i ditt tecken just nu så vägrar du att ge upp även om allt går fel. Du tänker klara det här oavsett vad det kostar.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir rolig och annorlunda. Du har så mycket som du vill hinna med den här söndagen att det nästan blir lite tidskris. Under dagen får du höra ett rykte om en vän. Det här skvallret gör dig mer upprörd än du vill erkänna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen kretsar kring familjen och kring utomhusaktiviteter. Det blir en givande söndag där fokus ligger på att ha kul. Under dagen får du lära dig nya saker och du utmanas att prestera bättre och bättre, något som faller dig i smaken.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir trevlig och harmonisk. Det händer inte så mycket den här söndagen utan du passar på att vila upp dig ordentligt. Under eftermiddagen får du chansen att använda dig av dina konstnärliga talanger. Kvällen kretsar kring en vän.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite seg i starten den här söndagen, Trots att du planerat en massa aktiviteter har du svårt att komma igång på morgonen. Kanske borde du avboka allt och acceptera att kroppen behöver få vila.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är charmig, och väldigt flirtig idag. Våren väcker den här sidan hos dig. Under dagen får du möjlighet att göra något annorlunda tillsammans med en vän. Kvällen handlar om att förlåta och att gå vidare.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en massa aktiviteter på gång den här dagen. Som vanligt har du planerat lite mer än vad timmarna räcker till och du inser efter lunch att du måste börja prioritera. Det blir svåra val som måste tas.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen kretsar kring ett fritidsintresse. Det blir en lyckad dag där du får chansen att testa lite nya tekniker som faller väl ut. Du får mycket beröm den här söndagen och du är stolt över dig själv. Kvällen blir seg eftersom du kommer i säng alldeles för sent.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen bjuder på olika sorteras utmaningar. Mycket handlar om att stötta och finnas där för en vän eller släkting utan att ta över hela projektet. Du kommer att inse att din vän/släkting klarar sig utmärkt på egen hand.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har tät kontakt med en person som du har kommit att finna mer och mer intressant. Ni har mycket gemensamt, inte minst er cyniska syn på omgivningen. Det blir många skratt och en del överraskningar den här dagen. Eftermiddagen kretsar kring en idrott.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons