Måndag 16/4

16 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att våga vara sig själv i en ny miljö. Lita på din charm, det är inte många som kan motstå en Vädur när hen sätter den sidan till. Eftermiddagen handlar om att knyta kontakter och skapa nya band.

Oxen 20/4-20/5

Du är osäker på en situation på jobbet, men det går bättre än förväntat. Du kan luta dig tillbaka och njuta av att du faktiskt har så bra koll som du har. Under eftermiddagen stöter du ihop med en person som får dig att fundera.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en vilja till förändringar på jobbet idag. Genom att vara driven kommer du kunna förändra läget på mer än ett sätt. Under dagen får du nyheter som kan vara glädjande om du funderar på ett annat karriärval.

Kräftan 21/6-22/7

Du är rätt så nöjd med det du åstadkommit idag. Du har lyckats få igenom ett antal olika projekt trots att vissa kollegor vill sätta sig på tvären när det gäller vartenda förslag du har. Här kommer din charm och din goda kännedom om människor till sin nytta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här måndagen är du in i själen trött. Egentligen vill du inte ens gå upp när väckarklockan ringer, men du tvingar dig själv eftersom du har ett antal projekt som du inte kan halka efter med. Kvällen bjuder på massor av roliga aktiviteter.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite för allvarlig för ditt eget bästa. Idag skulle du må bra av att släppa loss och ha skoj. Jobbet behöver inte vara dödligt allvarligt. Under dagen kan en anmärkning från en chef göra dig lite upprörd. Du har svårt att hantera den här typen av kritik.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara ganska intensiv och karismatisk. Du har alla del talanger som behövs för att ro hem det här projektet, men för att få dina kollegor på din sida behövs en del övertalningsförsök.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite avundsjuk på en vän idag för att hen har det roligare än vad du har. Du misstänker att du borde varit mer aktiv för att få din kollegas uppdrag, men du orkade helt enkelt inte engagera dig. En flirt håller på att rinna ut i sanden och just nu finns det inget du kan göra för att påverka det.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är en person som sällan säger emot en auktoritär, men idag gör du det. Du är trött på att din chef bossar runt med er andra helt i onödan. Ni vet vad ni ska gör och ni är självgående, så din chef borde ägna sig åt andra saker istället.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en riktigt rolig måndag. Du får testa på nya saker tillsammans med vänner som du har kommit riktig nära den senaste tiden. Du inser hur mycket de här personerna betyder för dig. Under eftermiddagen får du en härlig komplimang.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ganska energisk den här måndagen. Det är mycket som du vill hinna med och du vet att det måste få ta tid att uppnå dina mål så du känner dig kluven till om du ska prioritera bort vissa saker eller arbeta över.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en rädsla i ditt tecken just nu. Det handlar om att du inte vill mista en vänskap som är ny och bräckligt. För första gången på länge är du den som är drivande i en relation. Du har blivit jägaren istället för bytet och det känns lite konstigt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons