Tisdag 17/4

17 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen passar du på att fixa ett par saker som du inte är nöjd med. Det kräver både tålamod och vilja att få de här sakerna klara, men tack vare inflytande från Solen så lyckas du med dina föresatser.

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen tar du det rätt så lugnt. Du har haft en tuff måndag och nu passar du på att varva ned. Under dagen får du möjlighet att testa en idé som du har. Den faller väl ut och du är nöjd med resultatet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intensiv men rolig tisdag där du får testa på nya uppgifter. Du tycker att det är kul med utmaningar och du visar gärna vad du går för. En ny kollega tar sig tid att prata lite med dig och du blir smickrad av hens uppmärksamhet.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om en balansgång. Du har mycket du måste hinna med, samtidigt som du gärna vill göra lite saker utöver det vanliga. Månens position gör dig extra kreativ. Du tänker utanför boxen vilket är nyttigt för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns ett driv och en vilja hos dig just nu. Du tänker helt rätt när det gäller att prioritera din familj framför arbetet. Du vet vad som är viktigt för dig och du är villig att offra mycket för att få en fungerande vardag.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här tisdagen tar du tag i en mängd små projekt. Det mesta flyter på bra och du är nöjd över vad du åstadkommer. Under dagen hör du talas om ett projekt som du tycker verkar intressant. Här finns det något att sätta tänderna i.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett strålande humör idag. Det finns energi och massor vilja i ditt horoskop just nu. Både dina kollegor och din chef får njuta av den här produktiva sidan hos dig. Din charm kommer att hjälpa dig att kringgå vissa problem idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite irriterad för att du tycker att du blir utesluten ur e viss gemenskap. Du vet att det delvis är ditt eget fel för att du själv inte orkat hänga med när dina vänner bestämde sig för att starta ett projekt tillsammans. Nu är det för sent att haka på och då känner du dig utanför.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är envisare än vad som är lämpligt för dig. Det är ett inflytande från jord som under en kort period besöker ditt tecken. Den här envisheten kan både hjälpa och stjälpa dig beroende på hur du utnyttjar den.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en jätterolig tisdag. Visst sliter du hårt och du är bra öm i kroppen efter dagens slut, men samtidigt har du roligt och det var länge sedan som du skrattade så mycket på arbetstid. En kollega flirtar med dig och det gör dig både orolig och glad på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Var inte arg på en kollega för att hen inte är lika snabb som du. Alla har det inte i sig, ibland får du acceptera att dina medmänniskor jobbar i ett helt annat tempo, men ett helt annat tänk mot vad du har. Kvällen bjuder på en komplimang och en överraskning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite ambivalent på morgonen. Du känner dig inte hundra procent frisk och funderar på att stanna hemma, men det sker så mycket intressant på jobbet just nu att du inte kan motstå att gå. Det blir en riktigt rolig dag där du får möjligheten att komma en viss person riktigt nära.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons