Onsdag 18/4

18 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att vara alert och att inte låta sig svepas med av andra personers lögner. Just nu umgås du med en person som helst vill ha dig för sig själv och som tar till alla möjliga knep för att övertyga dig om att andra personer pratar strunt bakom din rygg.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir intensiv och konfliktfylld. Du är irriterad på en chef som inte kan styra upp arbetet ordentligt. Just nu får du inte bara ta dina egna utan även andra personer uppgifter. Under eftermiddagen lyckas du såra en kollega genom att du är så ärlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar tag i olika problem den här dagen och det går ganska smidigt. Du är inte direkt känd för att vara en person som är bra på diplomati, men just nu får du påverkan från Månen som gör dig mer inkännande än du brukar vara.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som har svårt att lyssna på goda råd även om du vet att du borde följa dem. Idag är ett strålande exempel på att du får vägledning och gör precis tvärtom fast du vet att det kommer att gå åt skogen. Du måste få göra saker på ditt sätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en massa konflikter i ditt horoskop. Det kan vara din arbetsgivare, en kollega eller en bekant. Du viker dig inte och det gör att hela situationen blir rätt så infekterad. Under eftermiddagen finns det dock goda möjligheter att reda ut den här röran.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på ett strålande humör den här onsdagen. Det finns så mycket positiv energi i ditt horoskop just nu. Under dagen får du möjlighet att hjälpa en adept. Hen har svårt att passa in men du har några knep som hen kan ta till.

Vågen 23/9-22/10

Du har insett att saker inte går så som du vill att de ska gå just nu. Det har varit turbulent den senaste tiden och det har gjort att du är tröttare än du brukar vara så här års. I och med att du är så trött så fattar du ibland rätt så dåliga beslut.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en massa frågetecken i ditt horoskop just nu. Du är orolig att du håller på att tappa greppet om en viss situation. Du tycker att du har bra koll, men ditt hjärta säger att det finns ett antal faktorer som du inte är medveten om.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rolig och annorlunda. Du har en massa saker inbokade och du håller högt tempo redan från start den här onsdagen. Kvällen bjuder på ett antal roliga aktiviteter som är ganska fysiska och jobbiga. Du kommer sova gott i natt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en del att fundera över idag. Dagen tar en oväntad vändning redan från morgonen då en person plötsligt dyker upp och blir en riktig hjälp för din del idag. Ni jobbar bra ihop och det är inte bara du som märker det. Dina chefer ser det och tänker se till att ni jobbar mer tillsammans.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en driven person som ibland fattar lite väl snabba beslut. Idag är en sådan dag då allt går lite väl fort. Du har haft så mycket att tänka på den senaste tiden att du blir lite slarvig med att granska bakgrundmaterial innan du fattar dina beslut.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag bestämmer du dig för att ingen ska hindra dig från att göra det du vill. Du misstänker att du missat en del i starten på veckan och det tänker du ta igen idag. Dagen blir minst lika rolig som du förväntat dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons