Torsdag 19/4

19 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen testar du gränser som du inte borde testa. Det blir en ganska jobbig, men lärorik dag. Du vet att du faktiskt klarar av situationer som du tidigare var rädd för. Kvällen handlar om ärlighet och om en vän.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir intensiv. Du har mycket du vill hinna med, och ibland är det svårt att få tiden att räcka till. Idag har du det ovanligt trevligt, trots stressen. Dagen bjuder på många skratt och en hel del dråpliga händelser. Kvällen avslutas på bästa sätt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som ibland blir lite teatralisk och så är fallet idag. Du råkar ut för en situation som du inte brukar råka ut för och då spelar du ut hela ditt register av det ovetande, oskyldiga offret även om du till viss del är medverkande till att allt det här hände.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen förklarar du på ett väldigt pragmatiskt sätt varför du är som du är. Du kan vara väldigt underhållande samtidigt som du är dödligt allvarlig, det är en av dina många talanger. Kvällen kretsar kring en sport.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här torsdagen är du rädd att du missar en viktig ledtråd som kan föra ditt sökande på svar vidare. Du har nosat upp en hel del information den senaste tiden, men fortfarande fattas det viktiga pusselbitar. En vän kommer med lite roliga nyheter.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att utnyttja sin kapacitet på bästa möjliga sätt. Det blir en bra torsdag inledningsvis, men den kan sluta i någon form av konflikt om du inte lär dig att jämka. Kvällen handlar om att visa respekt för de äldre.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir händelserik. Du har mycket att göra och det gäller att du hinner med på utsatt tid. Du är inte alltid så effektiv när du blir stressad. När pressen ökar kan det hända att det låser sig för dig och du gör ingenting. Kvällen blir trevlig och familjär.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är svartsjuk, men vill inte visa det. Det handlar om att du inte litar på din partner eller på hens kollegor. Egentligen vet du att du uppför dig barnsligt och att ditt agerande kan skapa en konflikt som inte finns. Försök att lita på din vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är säker på att du kommer att begå ett misstag om du tackar nej till ett evenemang idag. Det handlar om att du vill knyta kontakter med en viss typ av människor för att du hoppas på att det ska gagna din karriär i framtiden. Kvällen blir underhållande men alldeles för sen.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir härlig och du inser att dina känslor för en person växer sig starkare. För din egen skull och för att inte komplicera till situationen så inbillar du dig att det enbart handlar om vänskap även om du innerst inne vet att det nog rör sig om mer än så. Kvällen bjuder på en överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är mer bestämd än du behöver vara. Du behöver inte alltid vara den som driver allt, ibland kan det vara okej att låta någon annan få ta över rodret ett tag. Du ger ett par värdefulla råd till en person som har svårt att hitta balansen mellan att pusha och att favorisera.

Fiskarna 19/2-20/3

Ditt liv är inte särskilt enkelt just nu och det blir inte enklare med de val du gör idag. Även om du just nu mår toppen och ditt liv är väldigt roligt så vet du att du kommer att behöva lösa vissa problem förr eller senare, troligtvis förr.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons