Fredag 20/4

20 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen vill du visa vad du går för. Det finns en energi och ett positivt tänk hos dig som imponerar på din arbetsgivare. Under dagen får du ett råd som du bör fundera igenom noggrant innan du kastar bort det. Det här är något som verkligen kan hjälpa dig.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir magisk på flera sätt. Du njuter verkligen av den här fredagen. Stämningen är på topp och din energi är härlig. Den här fredagen består av skratt och en massa bus, lite mer än du borde men du kan inte låta bli. Kvällen blir trevlig men inte så sen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen försöker du övertala en kollega att ändra inställning. Det blir inte så enkelt som du tänkt dig eftersom hen är väldigt envis och har svårt att se fakta. Under kvällen verkar det vara fest som gäller.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite försiktig med vad du säger och hur du säger saker idag. Du umgås med en person som kan vara lite känslig och då gäller det att du väljer dina ord med omsorg. Under dagen får du höra ett spännande rykte som du vill forska närmare i.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om att vara behjälplig fast du egentligen inte har lust. Du är trött på att ställa upp för allt och alla. Du önskar att människor ville låta dig vara ifred, men det kommer ständigt nya personer som söker din hjälp. Kvällen blir mer harmonisk än dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Du är mer effektiv än du brukar vara och det är bra. Genom att göra saker fort får du tid över till saker som du tycker är lite roliga och mer kreativt utmanande än dina vanliga uppgifter. På kvällen har du chansen att imponera på en vän eller släkting.

Vågen 23/9-22/10

Du drömmer om att våga visa dina känslor för en person som du har en liten crush på, men du vet att oavsett vad hen känner för dig så kommer er relation bli komplicerad om du säger något. Under kvällen passar du på att roa dig kungligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen handlar om att vara bra på det du gör. Du kan tröttna på ditt arbete mellan varven och då blir du varken särskilt kreativ eller effektiv. På eftermiddagen eller kvällen så är det vänner som gäller. Det blir en härlig fredagskväll även om den inte riktigt blir så som du önskar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du låter dig övertalas att testa på något nytt idag. Du blir förvånad över hur kul du tycker att det här är och undrar varför du inte prövat på det tidigare. Tacka din vän som varit insiktsfull nog att förstå att det här är precis din typ av aktivitet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på ett sprudlande fredagshumör idag. Ditt skratt är smittsam och din humor torr och genialisk. Det blir en härlig dag där en liten present väntar under eftermiddagen. Kvällen blir förtrollande, men också lite konstig. Du inser hur små val kan påverka det stora sammanhanget.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det fredag och då tänker du inte stressa oavsett hur mycket du har att göra. Du är en person som tänker väldigt rationellt särskilt när det kommer till jobbet. Under eftermiddagen bestämmer du dig för att unna dig lite lyx. Kvällen blir mysig och familjär.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du verkligen charmig. Du visar upp din humor och din intelligens vilket imponerar på dina vänner. Idag är det du som står för skämten och du tycker särskilt mycket om när en viss person skrattar åt det du säger. Kvällen blir fantastisk men vågar du låta dina känslor märkas?

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons