Lördag 21/4

21 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du tar det lugnt den här lördagen. Veckan har varit en känslomässig berg och dalbana och nu vill du ta en paus från livet ett tag. Du behöver tid att tänka och fundera på vad det är du egentligen känner och för vem du har de här känslorna.

Oxen 20/4-20/5

Idag handlar det om att hjälpa till och vara så där praktiskt rationell som bara du kan vara. Det finns ingen som kan organisera, genomföra och avsluta ett projekt på samma sätt som du kan. Under dagen får du många komplimanger av vänner och bekanta för en insats som en familjemedlem har gjort.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att överraska och om att våga vara annorlunda. Det blir en rolig och kreativ lördag där du lär dig att visa nya sidor av dig själv. Eftermiddagen blir intensiv på ett väldigt bra sätt.

Kräftan 21/6-22/7

Du undrar om du gjort rätt val idag, men egentligen finns det inget att ångra eftersom chansen till andra alternativ är borta. Det är bara att acceptera det spår du valt och göra det bästa av situationen. Men tanke på hur intuitiv du är så har du med säkerhet fattat det bästa beslutet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir kanske inte så som du planerat men den blir rolig och omväxlande. Här gäller det att vara öppen för förslag och att inte bli irriterad när saker inte går så som du tänkt dig. Kvällen kan bjuda på en liten flirt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är rätt rejält trött på en släkting som alltid utnyttjar din goda vilja. Eftersom du är en familjemänniska har du svårt att säga nej när din släkting ber om hjälp, du tycker att det är din skyldighet att ställa upp. Tyvärr gör inte din släkting samma sak för dig.

Vågen 23/9-22/10

Du är ute på djupt vatten och det vet du om men du vet inte hur du ska ta dig ur den här situationen. En blandning av vita lögner och sanningar har försatt dig i en ganska svårmanövrerade sits. Du har två val, antingen säga som det är och erkänna att du ljugit eller fortsätta att hålla masken.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har stora planer för den här dagen och framför allt för den här kvällen. Äntligen tänker du ta ett steg till, men frågan är om du är mogen för det. Det finns en risk att du får höra sanningar som du inte vill höra och då är kvällen förstörd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om ett intresse som du har. Det kan vara en hobby, en sport eller något som du tycker är kul men som du tjänar pengar på. Oavsett vad det är så går dagen fort och det finns en risk att du fastnar med ditt projekt och glömmer något som du lovat.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att uppför dig korrekt och om att vara organiserad. Det blir en rolig och bitvis förvirrande dag där du blir både smickrad och uppvaktad från flera håll. Du blir lite förvirrad över all uppmärksamhet. Kvällen blir riktigt rolig, men lite väl sen.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du verkligen på hugget. Inget kan stoppa dig och du imponerar med din skicklighet och din goda vilja. Under dagen får du möjlighet att blir närmare bekant med en eller flera personer som kan hjälpa dig i dina ambitioner framöver.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är förvirrad idag. Saker är inte så som du vill att de ska vara. Du är bjuden på en fest eller middag, men den person som du hoppades skulle komma är upptagen med annat och det gör dig sur och besviken. Det finns en risk att du sårar en vän med din uppriktighet idag.

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons