Söndag 22/4

22 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På söndagen försöker du att fånga en väns uppmärksamhet. Det var länge sedan ni umgicks och det beror främst på att din vän ständigt är så upptagen. Under dagen får du chansen att skämma bort en familjemedlem ordentligt.

Oxen 20/4-20/5

Den här söndagen blir inte så lugn som du hoppats. Du önskar att du kunde smita undan vissa förpliktelser, men det är svårt eftersom det blir så uppenbart att du inte är där. Under dagen passar du på att skvallra lite med bekanta som du inte ser så ofta.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen kretsar kring lugn och ro. Det var länge sedan du var så inställd på att göra ingenting alls. Dina vänner försöker locka med dig ut idag, men det finns en stor risk att de misslyckas. Du vill vila upp dig den här söndagen.

Kräftan 21/6-22/7

En konflikt i din umgängeskrets tär mer på dig än på din vän. Du vet inte hur du ska kunna komma förbi det här problemet utan att ta till den uppenbara lösningen som är att prata ut. Du vill verkligen inte öppna dig just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är rädd för att göra misstag och då blir risken så mycket högre att du faktiskt gör fel. Idag gäller det att våga lite. Genom att chansa kan du lyckas med det som du i vanliga fall har svårt för. En äldre släkting kan ge dig bra vägledning och råd idag.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på ett strålande gott humör den här söndagen. Det finns en massa aktiviteter i ditt horoskop just nu så du verkar i alla fall inte ha långtråkigt. Idag har du svårt att kommunicera med en släkting som ser saker ur ett helt annat perspektiv än vad du gör.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir rolig och varierande. Du är gärna utomhus och den friska luften gör dig gott. Under dagen får du nys om lite skvaller som rör en vän du inte sett på länge. Det här skvallret gör dig nyfiken och du bestämmer dig för att forska lite mer i det.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag tar du det lugnt. Du försöker att få kontrakt med en vän, men av någon anledning så drar sig hen undan dig. Du är lite frågande till varför den här personen uppför sig som hen gör. Det handlar om blandade känslor inför dig och inför någon annan. Hen är inte redo att ta itu med sina känslor ännu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska framåt idag och din fräckhet i kombination med din charm vinner fördelar för din del. När en Skytt är på det här humöret så är hen nästan omöjlig att motstå. Under dagen får du chansen att vara nära en person som du beundrar väldigt mycket.

Stenbocken 22/12-19/1

På söndagen vill du inte göra någonting annat än att ha en date med netflix eller en bra bok. Räkna inte med lugn och ro idag, visst skulle du behöva få vila ut, men livet tar inte paus utan saker händer som gör att du är tvungen att engagera dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person som har en massa idéer och du för dem gärna vidare. En granne eller bekant är fascinerad över din kreativitet och vill gärna hjälpa dig att förverkliga ett par av dina visioner. En gammal vän hör av sig och vill ses.

Fiskarna 19/2-20/3

Du håller dig undan alla den här söndagen. Du behöver tid att tänka och komma fram till vad det är du egentligen vill utan att alla andra påverkar dig. Det blir en stillsam dag som handlar om inre reflektion och om att vara sann mot sig själv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons