Måndag 23/4

23 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir ett kärt återseende för din del. En person som varit bort en tid är tillbaka och du blir väldigt glad att se hen. Tack vare att du träffar din vän så känns det mesta enkelt den här dagen. Jobbet flyter på utan några problem.

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt för en kollega som du tycker fjäskar för alla andra. Du vet att du är dömande och inte beter dig särskilt vuxet mot den här personen, men du inte hjälpa hur du känner. Det här är ett problem som du måste försöka att jobba med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir rolig och omväxlande. Ditt humör är på topp och du känner att du verkligen utvecklas just nu och att dina chefer ser dig. Det finns en kreativitet som kommer från Månen och det förstärker alla konstnärliga sidor av din personlighet.

Kräftan 21/6-22/7

Du är trött på att bråka med en kollega som verkar finna nöje i att kivas med dig. Det bästa är om du säger som du känner och är ärlig med att era ständiga smågräl går dig på nerverna. En annan kollega verkar fatta tycker för dig och flirtar lite med dig idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns aggression som kommer från Solen i ditt tecken just nu. Du har svårt för monotona uppgifter och dumma chefer. Ditt humör fattar eld så snart någon fäller en korkad kommentar och det händer ganska ofta. Du får försöka att jobba med ditt humör för den här påverkan stannar ett tag.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar dagen som den kommer. Du har bestämt dig för att inte stressa ihjäl dig även om det är mycket att göra. Din rationella inställning till arbetet har en lugnande effekt på dina kollegor. I stort sätt en riktigt bra start på veckan.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något vågat och vilt över ditt tecken just nu. Våren väcker känslor som passion, livslust och glädje hos dig. Just nu vill du få ut mer av livet än i vanliga fall och det gör dig benägen att ta lite risker. Se upp så du inte blir för impulsiv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är ganska nedlåtande mot en kollega och hen förstår inte alls varför du beter dig så. Om du ska vara ärlig så förstår inte du det heller, hen lyckas bara trycka på vissa knappar hos dig som tar fram den här mindre sympatiska sidan av din personlighet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en del att göra idag så se till att få en tidig start. Du är en sann tidsoptimist och det gör att dina beräkningar för hur lång tid en uppgift ska ta sällan stämmer överrens med verkligheten. Kvällen bjuder på en överraskning.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du det riktigt roligt på jobbet. Du inser att ditt jobb är värt så mycket för dig för att du har dina kollegor och vänner där. Det blir en dag som kantas av skratt och upptåg. Det ligger kärlek i luften och du är lättpåverkad just nu så det kan hända att du blir förälskad.

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen tar du tag i problem som rör ekonomin. Det blir en bra dag där du reder ut olika härvor av problem genom att helt enkelt vara så där genialisk som bara du kan vara. Din stora fördel är att du tänker utanför boxen.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rolig och du rycks med av den allmänna uppsluppna stämningen på jobbet. Idag händer det en hel del på din arbetsplats, men du väljer att hålla dig lite utanför de allmänna konflikterna. Du njuter av vårstämningen och av romantiken som ligger i luften.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons