Tisdag 24/4

24 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Allt händer den här tisdagen och du blir förvånad att du befinner dig mitt i dramat. Själv är du mest fokuserad på att göra en sak i taget, inte överprestera och att slippa stressa. Dina kollegor har en helt annan syn på livet och det är därför som dagen blir så invecklad.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen tar du tag i projekt som halkat efter. Mycket handlar om siffror och att få rätsida på ekonomin. Det blir en produktiv dag där kreativiteten får stå tillbaka för effektiviteten. På eftermiddagen är du gärna utomhus om vädret samarbetar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att förstå vad som hänt under helgen. Två eller fler av dina vänner pratar knappt med varandra och ingen vill tala om vad det är som är fel. Här gäller det att gå varsamt fram. När man forskar i något som är infekterat som den här konflikten får man vara listig.

Kräftan 21/6-22/7hef

Annons

Dagen blir kanske inte som du planerat, den blir bättre. Du får en uppgift av en chef och et visar sig vara både utmanande och rolig. Under dagen börjar en kollega att flirta lite med dig. Du är kanske inte direkt intresserad, men du blir glad och smickrad av uppmärksamheten.

Lejonet 23/7-22/8

Just nu finns det ett intresse i ditt liv och det intresset tar stor plats. Idag får det mesta ta ett steg åt sidan för att ge utrymme åt det som du tycker är viktigt. Om du får chansen så visar du upp dina talanger för en person som kan hjälpa dig vidare i dina ambitioner. Du vill utvecklas.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en härlig stämning i ditt horoskop just nu som gör att det mesta känns enkelt och roligt. Oavsett vilka utmaningar du möter på jobbet så övervinner du dem utan problem, främst tack vare dina arbetskamrater.

Vågen 23/9-22/10

Du undrar mycket över en person som är lite hemlig. Du har tidigare försökt att närma dig hen, men hen är inte särskilt pigg på att släppa in människor i sitt liv. Det här triggar din nyfikenhet och du gör ett nytt försök att närma dig personen i fråga.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder på få överraskningar. Du mår bättre nu efter en berg och dalbana av känslor den senaste tiden. Du har insett att du kanske inte ska hoppas så mycket på att en viss person ska vilja mer i er relation. Det är dags att släppa taget om den drömmen och gå vidare.

Skytten 22/11-21/12

För dig är vissa saker ganska uppenbara, men för din kollega så är samma saker en gåta. Du måste inse att du är både mer lättlärd och intelligentare än din kollega så därför bör du ha mer tålamod när ni samarbetar. Alla har olika förutsättningar, det måst e du komma ihåg.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir rörig, förvirrande men rolig. Du blir uppvaktad av både vänner och personer som är intresserade av att att vara mer än vänner och du blir förvånad över din popularitet. Det är Månens placering som gör dig så oemotståndlig, och den kommer hålla i sig ett tag.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu tampas du med en kollega eller släkting som är lite lat. Du försöker hitta sätt att motivera hen, men till slut måste hen själv vara den drivande kraften. Under dagen får du beröm av en chef som du inte tror gillar dig och det gör dig förvånad.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar om vänskap och om att fortsätta bygga på något som du redan lagt grunden till. Du är en person som kan vara långsiktigt planerande när det kommer till personliga relationer, men du tycker bäst om när du kan skynda långsamt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons