Onsdag 25/4

25 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Idag tänker du unna dig något extra. Det kan vara att du får lite nya pengar den här dagen eller så tycker du bara att förtjänar lite lyx. Du har slitit hårt den senaste tiden och inte fått så mycket beröm som du tycker att du förtjänar.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir underbart dekadent. Oavsett om du arbetar eller är ledig så finns det en del tid över till att göra saker som inte är ett måsten utan som du tycker är roliga, utvecklande eller intressanta. Det många skratt den här dagen. Kvällen handlar om att planera en semester.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som inte är svår att få med på äventyr. Du är lätt att övertala när det kommer både till utmaningar och till resor. Idag vill en familjemedlem eller vän få med dig på något i sommar och finns bara tiden och pengarna så hänger du gärna med.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att uttrycka dina känslor för en vän och det blir gärna tafatt och klumpigt. Du är trött på hela den här situationen, men samtidigt så lyckas du inte ta dig ur den. Du tycker att din vän kunde bjuda till lite mer, men hen är trött på ditt ständigt skiftande humör.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig onsdag där fokus ligger på att hjälpa andra. Utåt sätt kanske du muttrar lite över att du inte får tid för det du ska göra, men innerst inne så tycker du det är ganska roligt att vara hjälten som räddar i nöden.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här onsdagen tar du flera bra initiativ som kan hjälpa dig framåt i din planering. Du är organiserad och driven på ett sätt som imponerar både på kollegor och på dina chefer. Under dagen får du höra nyheter som till en början kan vara lite chockerande.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som har svårt för att se vänner och människor omkring dig må dåligt. Om du märker att en kollega är deppig för försöker du locka ur hen vad felet är så att du kan trösta hen. Under dagen upptäcker du en hemlighet som är ganska stor.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här onsdagen handlar om en vän och om att hitta tillbaka till varandra. Ni har alltid varit vänner, men periodvis är ni väldigt när varandra och det är dit du vill komma gen. Den senaste tiden har känslor, relationer och personlig avundsjuka kommit i vägen för er vänskap.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en munterhet och en flirtighet som kommer av årstiden. Alltid vid den här tiden på året så mår du som bäst. Våren är verkligen den tid då du lever upp men också den tid du börjar känna dig lite rastlös. Just nu söker du gärna nya jobb och nya bostäder. Du vill röra på dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir verkligen kanon. Du är ovanligt utvilad och det gör att du är på ett härligt humör. Dagen handlar om vänner, relationer och närhet. Du inser att du just nu befinner dig i en komplicerad situation, men du vet att du i det här fallet inte tänker välja en vän framför en annan.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag undrar du om du skulle kunna göra på ett annat sätt. Du vill vidare i din karriär, samtidigt som du egentligen inte vill lägga ned mer tid på ditt arbete. Det här är en komplicerad balansgång som kräver en del eftertanke.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här dagen jobbar du hårt med att lära känna en person som inte pratar så mycket om sig själv. Du ställer inga direkta frågor eftersom du inte vill visa hur intresserad du är. Du ställer kringgående frågor som blir till pusselbitar i ett pussel som du kan lägga.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons