Torsdag 26/4

26 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här torsdagen protesterar du mot något som du upplever som orättvist. Du känner att du inte blir sedd i vissa sammanhang och det irriterar dig. En vän stöttar det du säger och du blir glad för att det är just hen som står vid din sida.

Oxen 20/4-20/5

Du är lite extra försiktig med hur du beter dig idag. Det är en ganska explosiv stämning på jobbet och du vill inte utlösa några utbrott av misstag. En bekant kommer med en oväntad, men välkommen inbjudan till ett evenemang.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du labil i dina känslor och vissa kollegor undviker dig för de vill inte trampa dig på tårna. Det är en kombination av Månen och Mars som gör dig så här känslig och temperamentsfull. Var medveten om dina känslor så kan du kanske parera de värsta utbrotten.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir ganska underlig. Du har svårt att hantera ett problem i ditt liv och det här dilemmat går ut över både din familj och ditt jobb. Problemet är att du inte kan sluta tänka på situationen, inte ens när du för tillfället inte kan göra något åt den.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Våren gör dig på ett strålande humör. Det verkligen lyser om dig av energi och glädje. På jobbet går det mesta på rutin och du tycker att det är ganska trist. Det är dina kollegor som förgyller dagarna för dig och får dig att må så här bra.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som kan vara ganska svår att resonera med när du väl bestämt dig för att det är på ett sätt. Det är typiskt jordteckenen att vara så här envis, men det finns lite extra envetenhet hos just Jungfrun. Under den här dagen får en chef prova på att stångas med en bestämd Jungfru.

Vågen 23/9-22/10

Du resonerar mycket kring ett problem och det är precis rätt tillvägagångssätt för att lösa det här dilemmat. Genom att vända ut och in på problemet så upptäcker du vart felet ligger och hur du kan lösa det på bästa tänkbara sätt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en massa idéer hos dig, men det finns ingen riktig drivkraft att sätta igång med dem just nu. Du har för mycket i ditt liv för att ta dig an ytterligare projekt. Kanske ska du skriva ned dina idéer och ta fram dem när du är mindre stressad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om att ge av sig själv. Du är en person som ibland har stänger in dig i dina känslor när du tycker att det blir jobbigt. Idag är en sådan dag som du skulle må bättre av att öppna upp dig istället för att hålla dina tankar för dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Ett test eller prov av något slag faller väl ut idag och du är nöjd med di insats även om du vet att du kunde gjort ännu bättre ifrån dig om du fått förbereda dig en smula. Under dagen får du samarbeta med en person som är väldigt intelligent och som du kommit att bli bra vän med.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en vilja att hitta nya vägar i ditt horoskop just nu. Du tycker att du stått på samma fläck och stampat tillräckligt länge. Nu vill tänka om och förändra, särskilt på arbetet. Din chef ger dig rätt så fria händer eftersom hen litar på ditt omdöme.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på ett strålande gott humör den här torsdagen och du passar på att charma några kollegor lite extra. Du tycker om att få deras uppmärksamhet och samtidigt så vill du göra en annan person lite svartsjuk. Det blir lite drama under dagen och det tycker du är rätt så kul.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons