Fredag 27/4

27 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På fredagen är du på dåligt humör. En vän som du vill spendera tid med är bortrest, och det gör dig lite folkilsken. En annan vän försöker att närma sig dig, men du är trött på hens ständiga behov av att få uppmärksamhet och att vara omtyckt.

Oxen 20/4-20/5

Idag är en möjligheternas dag. Det är fredag och du är på ett strålande gott humör. Allt du tar dig för flyter på smidigt och du lyckas till och med klämma in lite saker som du inte brukar hinna med. På eftermiddagen och kvällen skämmer du bort dig själv rejält.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett ganska bra humör den här fredagen. Efter en ganska ambivalent vecka så har du äntligen hittat harmonin vardagen och fått bukt med dina värsta humörsvängningar. Kvällen tycks handla om fest och vänner.

Kräftan 21/6-22/7

På fredagen får du möjligheten att göra något som gör att du glömmer bort dina problem en stund. Det blir en rolig och annorlunda fredag där du får användning av din kreativa sida. Nya vänner och lite miljöförändring kan stå på menyn den här dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är oroad över att en vän inte har hört av sig på länge. Det här är en person som du stod nära för några år sedan men på sista tiden har ni glidit ifrån varandra. Du bestämmer dig för att gör lite efterforskningar när det gäller den här personen.

Jungfru 23/8-22/9

Idag försöker du att inte påverka en släkting i sitt val även om det kliar i fingrarna på dig att vilja lägga dig i. Du vet att den här personen måste få göra sina egna misstag och det enda du kan göra är att finnas där och stötta när det behövs.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant fredag eftersom du är inblandad i ett projekt som tycks avslutas idag. Du har en deadline att jobba emot och det passar egentligen inte Vågen så bra. Du ogillar tidspress, men idag gör du bra ifrån dig trots kraven.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en oro i ditt tecken just nu. Du känner att vissa saker håller på att glida dig ur händerna och du vet inte hur du ska kunna förhindra det. Mycket handlar om att vara ödmjuk inför det faktum att livet inte alltid blir så som man tänkt sig och att förändringar är bra för din personliga utveckling.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här fredagen blir stressig men rolig. Du har många järn i elden och frågan är om du kommer att kunna avsluta alla. Du har så mycket att göra att risken är stor att du får jobba över. Kvällen kretsar kring kärlek och närhet.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir fantastik, rolig och annorlunda. Du får uppleva unika saker. Det blir en dag som kantas av skratt, förväxlingar och en hel del nöjen. En fin komplimang från en främling förgyller dagen lite extra.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt målmedveten idag och det är bra, samtidigt skulle du också må bra av att göra något kul bara för dig. Varför inte spontanboka en AW med lite kompisar. Du behöver miljöombyte och annat än jobbet att tänka på.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en kontrasternas dag idag. Du får massor av uppmärksamhet, men inte från den person som du vill vara med för hen är bortrest eller sjuk. Du känner dig kluven till den här dagen. Samtidigt som du har väldigt trevligt så saknar du din vän fruktansvärt mycket.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons