Lördag 28/4

28 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under den här lördagen är det vänner som gäller. Det blir en rolig och händelserik dag där du känner dig riktigt levande. En eller flera personer flirtar lite med dig och det tycker du är smickrande även om du inte är intresserad. Just nu trivs du bra med livet.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en aktiv och rolig lördag där du gör en massa saker på kort tid. Det blir mycket promenerande den här dagen så tänk på vad du sätter på dig på fötterna. Under kvällen så överraskar en vän dig med goda nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du fokuserar på en sak idag och det gör att du kanske inte ser allt annat som behövs göras. Ibland går du helt upp i ditt intresse och då märker du inte vad som pågår runt omkring dig. Kvällen handlar om vänner och om att ha kul.

Kräftan 21/6-22/7

Du tänker inte längre än vart näsan räcker den här dagen. Just nu så har Neptunus en omvänd inverkan på dig och gör dig mer trångsynt än vanligt. Du har fördomar om allt möjligt och det kan göra att en släkting blir lite irriterad på dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här lördagen försöker du hinna med så mycket som möjligt. Du vill ha fullt upp och du tvekar inte att boka in lite extra aktiviteter om du har möjlighet. Det handlar om att du vill slippa fundera över ett problem som du har.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rolig och varierande. Du är gärna utomhus om vädret samarbetar, annars så ägnar du dagen åt en hobby eller åt att umgås med en vän du inte sett på ett tag. Under dagen får du massor av nyheter. Du tycker det är kul att bli uppdaterad på allt som har hänt.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att ta ett eller flera initiativ. Du vill bevisa för en vän att du är en kraft att räkna med. På sista tiden så har det blivit allt viktigare för dig att just den här personen respekterar dig lite extra.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir annorlunda. Du har svårt att riktigt koppla greppet om något som nyligen hänt. Du känner dig förvirrad, sårad och ledsen på samma gång. Den person du skulle vilja ventilera dina känslor med är bortrest, så du tillbringar dagen med att ha sms kontakt med hen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en tveka i ditt tecken. Just nu är dina känslor väldigt intensiva och du är rädd för att bli sårad. Du försöker att dölja vad du känner, samtidigt vet du att du är lika enkel att läsa som en öppen bok.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är en person som är väldigt lycklig idag. Du njuter av dagen på ett sätt som är unikt för dig. Du andas in varje ögonblick av den här lördagen och du går verkligen upp i nuet. En vän söker kontakt med dig för att hen mår dåligt och du tar dig tid att trösta din vän.

Vattumannen 20/1-18/2

För dig handlar den här dagen om att vara utomhus. Du älskaratt komma nära naturen oavsett väder. Idag får du en rejäl dos av frisk luft, vänskap och lite äventyr. En familjemedlem är på vift på ett alldeles eget äventyr och du oroar dig lite för hen.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen blir lite konstig. Du har valt att vara ärlig, både mot dig själv och mot andra även om du vet att sanningen kan svida. Nu när du sagt som det är känner du en viss tomhet. Nu börjar du undra om du gjort rätt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons