Söndag 29/4

29 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig men ganska slö söndag. Du ställer in en eller fler aktiviteter för att kunna ta det lugnt och vara med dina vänner istället. Dagen kantas av skratt och upptåg. Du testar något som är en smula tabu, men du gillar att tänja på gränserna.

Oxen 20/4-20/5

Den här söndagen tillbringar du med att se och uppleva nya saker. Det är en bra dag för shopping och du gör fina fynd. För dig handlar det om att investera i dig själv och i ditt självförtroende. Kvällen bjuder på trevligt sällskap och massor av god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du på ett strålande humör och din charm gör dig oemotståndlig, vilket du vet om. Du tycker det är kul att linda såväl beundrare som dina vänner kring ditt lillfinger även om du vet att det inte är riktigt etiskt. Kvällen blir annorlunda och lite för sen för att det ska vara nyttigt för dig.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Den här dagen har du tät kontakt med en vän. Ni har varit på väg att glida ifrån varandra, men du tänker inte ge upp den här vänskapen så enkelt. Du vill visa att hen betyder mycket för dig och dina ansträngningar ger resultat.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du den person som har mest att göra i din bekantskapskrets då det gäller att säga ifrån när dina vänner ber om din hjälp. Du brukar alltid ta dig tid att ställa upp, men idag har du faktiskt inte den möjligheten. Det borde vara dina vänner som hjälper dig istället.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska tråkig söndag. Det beror på att du inte riktigt är i högform. Du har inte energi nog att göra något krävande idag så du väljer att stanna hemma och vila istället. Trots att dagen är på gränsen till långtråkig så är den också mysig och välbehövlig.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du den som skriker högst vilket är väldigt ovanligt. Du är säker på att du vill en sak, och det är sällan som Vågen är säker på någonting så nu tänker du driva igenom din idé till varje pris. Din omgivning blir förvånad över ditt engagemang.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Idag känns det lite bättre än igår även om du fortfarande är lite ledsen. Du har börjat inse att det här kanske är det bästa som kunde hända. Nu har du i alla falla fått svar på alla dina frågor så nu är det dags att släppa taget och gå vidare.

Skytten 22/11-21/12

Livet är roligt just nu och d leker en hel del. Oavsett om det handlar om en hobby eller om jobbet så tar du det mesta med en klackspark. För dig är det viktigast att du har roligt och det har du idag. Kvällen bjuder på en överraskning.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag passar du på att utforska nya områden och det blir en spännande och äventyrlig dag. Du testar gärna kläder och shoppar lite den här söndagen. Du vill hitta en ny, personlig stil som passar dig. Kvällen handlar om att fira någon eller något.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här söndagen är du lika aktiv som på lördagen. Du njuter av dagen oavsett väder och passar på att frossa lite i frisk luft, vänner och utomhusliv. Under dagen så unnar du dig något riktigt gott som du varit sugen på en längre tid.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har tät kontakt med en vän idag för att kunna ventilera dina tankar. Din vän får dig att inse att du gjort rätt även om det känns lite konstigt. Ibland kan du vara väldigt velig, särskilt när det kommer till känslor, men nu har du valt att vara helt ärlig både mot dig själv och mot din partner/vän.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons