Måndag 30/4

30 apr, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Valborg blir en trevlig dag för din del. Du hänger med vänner och du upplever lite nya saker. En ny vän försöker att komma dig nära, men du är försiktig med vilka du släpper in i ditt liv. Hen får nöja sig med att vara en bekant just nu. Kvällen bjuder på fest.

Oxen 20/4-20/5

Idag har du en del att göra. Det blir en intensiv och rolig dag. Du blir inspirerad den här måndagen och det gör att du kan ta hem nya idéer och tankar till din vardag. På kvällen verkar du vara på väg någonstans. Det kan vara en längre resa eller bara en kortare utflykt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar om att vara effektiv oavsett om det rör sig om stora eller små projekt. Allt du sätter igång tar tid och du måste räkna med att det kan blir en del fel så du måste börja om från början. Kvällen blir rolig och lite kylig.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är våren här på riktigt och du passar på att fira den tillsammans med dina vänner. Idag har du gjort ett val som kommer att påverka din framtid den närmaste tiden. Även om det är skrämmande att ta det här steget så är du nöjd med att du har gjort det.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du anförtror en vän en hemlighet och du är orolig att hen inte ska kunna hålla tyst. Du måste kunna lita på dina vänner, annars blir din vardag väldigt jobbig. Kvällen handlar om att ha roligt och om att umgås med familjen.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen försöker du övertyga en kollega om att ta upp en hobby som hen har. Du vet att den här personen är extremt begåvad, men hen har valt att sluta med sitt intresse på grund av tidsbrist. Nu vill du få din kollega att inse att hen måste tänka på sig själv.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir rolig och lite annorlunda. Du är gärna utomhus om du är ledig. Aktiviteter i friska luften får dig att må bra och känna dig nyttig. Ett intressant samtal med en släkting får dig att omvärdera ett beslut som du har fattat.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag flirtar du väldigt mycket. Du vill känna dig attraktiv och försöka glömma allt jobbigt som har hänt. Responsen blir stor och du blir överöst med både komplimanger och beundran. Det blir en rolig dag och en ännu roligare kväll.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu har du inte tid med att lyssna på en släkting som vill ge dig goda råd. Du respekterar hens erfarenheter, men du vill gärna testa dina egna gränser och se vad du går för. Under dagen får du nyheter om en vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag blir du riktigt förvånad. Du verkar ha varit borta från dina vänner några dagar och under den här tiden har den hänt en massa saker. Du blir uppdaterad på allt skvaller och vissa saker chockerar dig medan andra var mer väntade.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här måndagen ägnar du åt lite småpyssel. Det blir en trevlig dag och en ännu trevligare kväll. Idag är det familjen som gäller. Oavsett om det blir utomhusaktiviteter eller inomhusmys så blir det en riktigt bra Valborg.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag väljer du att berätta om dina känslor för en vän. Du vet att det är viktigt att du är ärlig mot den här personen annars kommer ni inte kunna bygga vidare på det ni har. Det blir både en skrämmande och rolig upplevelse. Din vän blir förvånad och glad över din ärlighet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons