Onsdag 2/5

02 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Idag är det tillbaka till verkligheten igen och det blir knappast någon mjukstart för din del. Här är det full fart från morgonen som gäller. Under eftermiddagen möter du en person som kan hjälpa dig med ditt arbete om du bara frågar snällt.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir intensiv och lång. Du har en massa saker som du måste hinna med och risken för övertid är stor. En chef som varit ganska hanterbar på senaste tiden har börjat bli jobbig igen. Du har svårt för hen när hen beter sig som hen gör just nu.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här onsdagen hoppas du på att reda ut ett problem med en vän. Problemet är egentligen bagatellartat, men eftersom ni inte tagit itu med det tidigare så har det växt till enorma proportioner och nu håller hela situationer på att bli ohållbar.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en bestämd person som gör som du vill i alla fall idag. Ingen ska tala om för dig vad det är som fungerar eller inte fungerar, det vill du komma på själv. Under dagen möter du en person som får dig att dra lite extra på smilbanden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något vågat över ditt tecken idag. Solen ger dig positiv energi och få dig att testa dina gränser mer än vanligt. Genom att utmana dig själv lyckas du med saker som du inte brukar klara av i vanliga fall.

Jungfru 23/8-22/9

Du är säker på att du gör ett misstag ändå så fortsätter du på det inslagna spåret. Det handlar om att du är för stolt för att börja backa nu. Under eftermiddagen och kvällen får du möjlighet att förändra utgången i ett vad. Frågan är om du väljer att lägga dig i eller om du håller dig utanför.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som är väldigt mån om att alla ska trivas och det märks idag. Du tar hand om en ny person trots att du egentligen inte ens tycker om hen, men du vill inte att hen ska känna sig utanför. Det här är en sida som många uppskattar hos dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag blir du uppvaktad av en person som du är väldigt svag för. Oavsett om du har ett förhållande eller är singel så koster det på att motstå den här personen när hen visar upp sin charm. Hur du gör beror lite på hur ditt liv i övrigt ser ut just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen kretsar kring arbetet och kring att få bra resultat. Du vill imponera på en chef för att få möjligheten till mer stimulerande uppgifter på jobbet och då kommer det krävas en del av dig. Det gör dig ingenting, nu är du beredd att satsa.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är en person som är lätt att tycka om och många vänder sig till dig när de har problem. Idag får du ett väldigt oväntat förtroende som du inte riktigt vet hur du ska hantera. Du känner att du hamnar mitt i en intressekonflikt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns något målmedvetet över ditt tecken idag. Du siktar på något och du kommer att kämpa till du når det resultat du vill ha. Du kan vara både envis och driven när du sätter den sidan till. Kvällen handlar om att vara social och om att knyta kontakter.

Fiskarna 19/2-20/3

Ingen frågar dig hur du mår just nu och det är du ganska glad över eftersom du inte är upplagd att förklara varför saker är som de är. Du har gjort ett val, du kunde inte gjort det annorlunda men nu måste du kämpa med andra personers fördomar och åsikter.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons