Torsdag 3/5

02 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen ber du om ursäkt till en vän som du vet att du varit lite dum emot. Du har egentligen inte menat något illa med det du sagt, men du har ryckts med av stundens hetta och då kan det bli fel ibland.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om att jobba hårt och om att bli belönad för sin insats. Du tycker sällan att du blir sedd, men idag får du en form av bekräftelse som värmer i hjärtat. Din chef har bara superlativ till dig och du känner dig lite förvånad men mest smickrad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag tar du en paus från allt och alla. Om du arbetar den här torsdagen håller du dig lite för dig själv. Du har en påverkan som gör att du grubblar mycket just nu och alla tankar måste få utrymme. Kvällen blir mysig men sen.

Kräftan 21/6-22/7

Idag blir du irriterad på dig själv för att du inte är modigare. Du vet att det är du som måste ta initiativet till en vänskap, men du är inte van vid att vara den som leder så det blir jobbigt för dig. Ibland måste man vara obekväm för att lyckas i sina mål.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det hjälper inte att bli arg på en kollega och tycka att hen inte gör något vettigt. Du måste försöka att hitta en metod att samarbeta med den här personen trots att ni är väldigt olika och att ni har olika värderingar.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en fråga som du vill ha svar på, men det blir inte så lätt att hitta sanningen i den väv av lögner som omger hela den här härvan. Ha tålamod och var sytematisk så kommer du kunna se vad som är vita lögner och vad som faktiskt är sant.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att visa respekt mot en kollega trots att ni inte alls tycker samma sak. Det kan vara svårt att acceptera att man är så olika som ni är, men ibland kan det faktiskt vara bra för ett samarbete att man är långt ifrån varandra.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en tendens att undvika tunga ämnen och situationer som du tycker är besvärliga. Just nu är ditt kärleksliv väldigt komplicerat oavsett om du har ett förhållande eller är singel. Du försöker undvika att tänka på dina problem och ägnar din lediga tid åt nöjen istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ganska långtråkig, och det beror främst på att du inte orkar engagera dig. Om du bara var lite mer positiv så skulle du kunna göra den här dagen riktigt kul. En vän som du tycker om kommer med ett roligt förslag som rör sommaren.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir förvånad över allt som händer den här torsdagen. Du såg fram emot en lugn vardag utan komplikationer, men just nu sjuder det av känslor omkring dig så det är inte underligt att du hamnar mitt i alla intriger.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en möjlighet för dig att lyckas med att reda ut en konflikt mellan två vänner. Det gäller att du är neutral och du inte tar någon sida i försvar för då kommer det bli ett fullt krig. Tänk på att ditt ord väger tungt hos båda dina vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag blir du sårad av att en vän undviker dig. Du vet inte vad du gjort för fel men du känner att det är annorlunda mellan er. Mycket beror på att din vän har egna problem att ta itu med och då orkar hen inte med något annat än just det. Hen kommer tillbaka bara du har tålamod.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons