Fredag 4/5

03 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen försvarar du en person som blir väldigt glad för att du står upp för hen. Den här personen är van att klara sig själv och blir överraskad när hen får hjälp på ett eller annat sätt. Kvällen handlar om kärlek.

Oxen 20/4-20/5

Du tvingar dig själv att stå emot en frestelse idag trots att det tär på dig. Du vet att du behöver öva dig lite i att säga nej till saker som du vet inte är bra för dig men som ändå lockar. Under eftermiddagen uppstår en diskussion med en yngre släkting.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill att en person ska spendera mer tid med dig, men du vet inte hur du ska säga det utan att framstå som desperat eller efterhängsen. Var ärlig, men behåll glimten i ögat så kommer budskapet gå hem hos din vän.

Kräftan 21/6-22/7

Du får möjligheten att samarbeta med en person som länge har väckt din nyfikenhet men som du av någon anledning inte har lärt känna. Det kan bli lite stelt i början, men om du bara kopplar av och är dig själv kan det bli riktigt bra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här dagen har du mycket att tänka på så det gäller att du är vaksam så du inte glömmer något. Det bästa är om du skriver ned allt du måste komma ihåg redan på morgonen, men Lejonet är sällan så organiserad. Du föredrar en utmaning.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på variation och på en massa överraskningar. Det blir en intressant fredag och en härlig kväll. En person är på sitt allra charmigaste humör och då kan du inte motstå hen. Du faller varje gång den här personen ler emot dig.

Vågen 23/9-22/10

Du är desperat efter en förklaring men det verkar du få vänta med. De svar du söker är svåra att hitta och därför kan det vara bättre om du släpper taget om den här gåtan för tillfället och fokuserar din energi på något annat istället.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du väldigt inne i dina egna intressen och vad du själv vill ha så du glömmer bort människorna omkring dig. Det kan bli en del irriterade kommentarer från en eller flera som tycker du är egoistisk, men det struntar du i eftersom det är ditt liv det gäller.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag gäller det att skynda långsamt. Om du stressar så kommer resultatet att bli därefter. Var noggrann och dubbelkolla detaljer så kommer du kunna går från jobbet i tid. Kvällen bjuder på en fest eller en trevlig middag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är irriterad på en vän som ofta struntar i sina löften. Du har inte sagt åt hen rakt ut, men idag sker något som får bägaren att rinna över och du blir sur på allvar. Förvånande nog finns det en person som inte bara håller med dig, hen tar ditt parti helt öppet och det gör dig glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det fokus på att vara effektiv de timmar som du jobbar. Du har mycket som har halkat efter i veckan och nu gäller det att komma ikapp så att du kan varva ned i helgen. En vän är lite missnöjd med ditt sätt att hantera en konflikt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en person som ibland är väldigt velig och det vet du om. Just idag tvekar du om du ska prata med en vän om dina känslor eller om du ska avvakta och se vad som händer. Du är en person som är ganska försiktig av dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons