Söndag 6/5

06 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att oroa en släkting. Just nu fattar du en del ogenomtänkta och förhastade beslut och det är det som gör din släkting så upprörd. Tänk på att hen bara månar om ditt bästa. Kvällen bjuder på en glad överraskning.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en riktigt skön söndag där fokus ligger på att mysa och bara ta det lugnt. Du är med familjen och de skämmer bort dig med sin uppskattning och värme. Du unnar dig lite extra gott den här söndagen fast du vet att du borde hålla igen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att vara med människor du tycker om. Du ägnar alldeles för mycket tid åt att umgås med personer som du egentligen inte har något gemensamt med mer än att de på ett eller annat sätt främjar dina ambitioner.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som tycker att det är roligt med uppmärksamhet och det ser du till att få idag. Det blir en intressant dag där du får mer utbyte än du tänkt dig i vissa situationer. Kvällen handlar om att vara tillsammans med en vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här söndagen latar du dig rejält. Det är inget du brukar göra så därför känns det lite extra förbjudet att uppföra sig så här. Kvällen blir överraskande rolig och alldeles för sent om du ska upp tidigt och jobba på måndagen.

Jungfru 23/8-22/9

Du är bestämd idag och det är bra. Det brukar inte vara några problem för dig att fatta ett beslut, men på senare tid har ett inflytande från Vågen gjort dig lite velig. Under kvällen försöker du få två personer att komma över en konflikt och förlåta varandra.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som tycker att det är roligt att utmana dig själv så länge det inte går ut över din familj eller ditt arbete. Du älskaratt ha en hobby, men du vill inte att den inkräktar på andra viktiga områden i ditt liv. Idag tar du dig tid att  ägnar dig år din hobby.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är velig och det gör att du komplicerar till saker för dig. Det som borde vara som enkelt blir plötsligt svårt. Skorpionen är en jägare och det är jakten som du gillar mer än att själva fångsten. Nu när du fått som du vill så är belöningen plötsligt inte lika intressant.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att ha kul och om att vara med vänner. Det är inte så ofta som du har tid att bara hänga med kompisar och inte göra någonting, men idag blev vissa planer inställda och det lämnar en lucka över till ett socialt slöande med vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om någon annan än dig själv. Det kan vara att du firar en släkting, eller tar hand om en vän som fått ett brustet hjärta. Oavsett vad den här dagen kretsar kring så blir det mysig, intressant och ganska lärorik.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person som sällan säger nej till dina vänner. Du försöker få tid att både vara med kompisar och med familjen. Det kan bli lite miss i kommunikationen och då är det någon som blir arg och besviken på dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en annorlunda dag där du försöker dig på att ta kontakt med en person som inte alltid är så tillgänglig. Lita på din charm, den brukar hjälpa dig i den här typen av situationer. Du vet vad du ska säga för att få personen ifråga på fall.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons