Måndag 7/5

07 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är rädd att göra fel den här måndagen och därför håller du inne med vad du tycker när du egentligen borde vara ärlig. Du trasslar in dig i ett nät av lögner som är svåra att ta sig ur utan att såra någon inblandad part.

Oxen 20/4-20/5

Idag har du massor att tänka på och du håller ett högt tempo genom dagen. På eftermiddagen drabbas du av en rejäl trötthet. Du vill bara krypa ned i sängen när du kommer hem från jobbet, men du vet att det kan du inte göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Insikten att du ligger efter får dig att öka tempot idag. Du vill göra ett gott intryck på dina chefer och då gäller det att visa att du har olika växlar beroende på hur mycket du har att göra. Kvällen bjuder på aktiviteter.

Kräftan 21/6-22/7

Du erkänner att du har fel och det leder till ett mer avslappnat klimat mellan dig och din vän. Den senaste tiden har ni knappt pratat med varandra och det tycker du är jobbigt. Nu har du bestämt dig för att du ska försöka reda ut den här härvan en gång för alla.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Vem du än är så har du en del på ditt samvete. Idag har du sagt eller gjort saker du ångrar, men du har svårt att säga förlåt eftersom du är så stolt. Det här är en fråga som du brottas med under stora delar av den här måndagen.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på massor av arbete men också en hel del skratt. Det blir en intensiv och rolig måndag där fokus ligger på dina kollegor snarare än på vad det är du gör arbetsmässigt. En konflikt mellan två chefer gör den här dagen lite intressantare.

Vågen 23/9-22/10

Du unnar dig något du längtat efter idag. Den kan vara en present till dig själv, en lyxig långlunch eller bara lite extra gott till fikat. Du vet hur man förgyller en ganska tråkig måndag med små medel. Ett intressant skvaller får dig att planera om en aktivitet i helgen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som gillar att vara i fokus så därför blir du lite irriterad när någon annan drar till sig för mycket uppmärksamhet. Idag är det precis så. En vän får alldeles för mycket fokus för att du ska vara nöjd och det visar du genom att bli sur.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns stora drömmar i ditt horoskop just nu. Du vill så mycket, men det är inte alltid som du hinner med att verkställa dina ambitioner. Under dagen drabbas du av plötsligt sviktande självkänsla. En kollega finns där och muntrar upp dig så att du mår bättre.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen handlar om vänner, jobbet och om våren. Det sprudlar av känslor inom dig och du har svårt att hålla isär om det är en förälskelse eller bara en allmän våryra som får dig att må så här bra. Grubbla inte så mycket, njut av att vara lycklig och ta dagen som den kommer.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt försiktig i dina uttalanden den här måndagen. Du vill inte trampa på några ömma tår, samtidigt som det är viktigt för dig att få säga det som du har på hjärtat. Kvällen handlar om en idrott eller en hobby av något slag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på ett strålande humör den här måndagen. Din charm och din humor vinner över alla surmulna kollegor på din sida. Idag är det din tur att briljera i ett ämne som du är väldigt duktig på. Det blir en härlig måndag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons