Tisdag 8/5

08 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du tar åt dig av en person som kritiserar dig idag. Du vet att hen har rätt, samtidigt så svider sanningen lite. Under eftermiddagen så lyckas du förolämpa en vän genom att använda ett smeknamn som hen inte uppskattar.

Oxen 20/4-20/5

Den här tisdagen blir intensiv på ett bra sätt. Du har en massa projekt i gång och det gäller att hinna med allt. En chef vill att du ska ta del av hens tankar och hjälpa hen med hens projekt, men du vill helst inte bli inblandad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en stolt person som har svårt att acceptera ett nederlag. Även om din vinnarskalle inte är lika utpräglad som till exempel Väduren så avskyr du att bli utklassad inom ett område som du anser dig rätt så bra på.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en vilja att bli sams med en person, men du har svårt att hitta orden för att sudda ut allt som varit mellan er. Det kanske är dags att inse att er gemensamma historia har nått sitt slut i alla fall för den här gången.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt charmig idag och din charm hjälper dig att hantera konflikter och lösa problem. Som Lejon gillar du att ha en ledande roll och det får du ha idag. Under eftermiddagen eller kvällen blir du kontaktad av en person som du inte sett på länge.

Jungfru 23/8-22/9

Idag gör du ovanligt bra ifrån dig och din insats uppskattas av många bland annat din chef. Du tycker det är roligt att få beröm, samtidigt så undrar du varför just det du gjort idag blir så uppmärksammat när det inte är mycket mer än det du gör varje dag.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som trivs bäst i harmoniska miljöer utan konflikter. När det uppstår en konflikt känner du dig ofta manad att lösa den eftersom du blir illa berörd av att människor grälar. Idag uppstår det en aggressiv diskussion mellan två kollegor och då går du in och bryter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner mycket just nu, men du är inte alls säker på vad det är du egentligen känner. Det som verkade så bra för ett tag sedan känns inte alls lika lockande längre. Det är ett av problemen med den ombytliga Skorpionen att hen hela tiden behöver omväxling.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är upptagen med att fokusera på jobbet idag och du märker inte att en kollega försöker fånga din uppmärksamhet. Just nu har du så mycket i tankarna att den här typen av fina vinkar går dig helt förbi. Kvällen handlar om ett avgörande.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har fokus på ett mål som du vill uppnå och din tankar återvänder ständigt till det här målet. Dina vänner kan uppleva dig som lite disträ och frånvarande, men i själva verket är du högt fokuserad, bara inte på dem.

Vattumannen 20/1-18/2

Du bryr dig om flera olika projekt just nu och det kan vara svårt att prioritera ibland. Det bästa för dig är om du försöker ta en sak i taget och inte planera för långt fram. Det finns så många variablar i ditt horoskop just nu att risken för att en planering ska gå åt skogen är rätt så stor.

Fiskarna 19/2-20/3

Du mår inte så bra. Det är mycket pendling mellan starka känslor i ditt horoskop. Du söker bekräftelse från en vän, men hen vill inte ge dig lika mycket som du ger hen och det svider. Samtidigt så märker du att du har börjat bli intresserad av någon annan, men du trycker undan de känslorna.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons