Onsdag 9/5

09 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du tar på dig mer ansvar än du bör den här onsdagen. Genom att stå upp för dina åsikter hamnar du i en stormvind av motstånd och det kan bli både lärorikt och tufft på samma gång. Kvällen bjuder på en konflikt som du länge försökt att undvika.

Oxen 20/4-20/5

Just den här onsdagen finns det inget som stör ditt goda humör. Det har varit en tuff tid, men nu bestämmer du dig för att lägga den bakom dig och gå vidare. Under dagen får du höra en del roliga rykten som har med kärlek och romantik att göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns få personer som kan vara så charmerande som du är idag. Det är Venus som gör dig mer oemotståndlig än vanlig och du ska utnyttja den här fördelen både på jobbet och privat. En släkting behöver finansiella råd idag.

Kräftan 21/6-22/7

Du utgår ifrån att det är fel det som en vän har gjort och du bryr dig inte ens om att lyssna på hens version. Det är din envishet i det här fallet som gör konflikten så segdragen. Om du bara litade på din vän så skull saker vara enklare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du uttrycker en önskan som du förväntar dig ska bli uppfylld så därför blir du en smula besviken när saker inte går så som du tänkt dig att de ska göra. Under den här dagen får du ett värdefullt tips av en kollega. Ta till vara på det här rådet som kommer du spara pengar.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir aktiv och periodvis väldigt stressig. Du är van att jobba hårt men inte under de här omständigheterna. Du fungerar bäst när du får planera ditt arbete efter eget huvud. Idag tvingas du in i en grupp som du inte ens gillar.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du väldigt diplomatisk i allt som du säger. Du vill visa att du är en sann vän samtidigt som du inte vill välja sida i en konflikt. Det här är Vågens ständiga dilemma, du både vill ha kvar och äta kakan på samma gång.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en härlig energi i ditt horoskop som gör att vännerna dras till dig. Du gillar att vara i centrum för uppmärksamheten och därför är du extra mån om att vara charmig och tillgänglig. När det gäller romantiken så verkar du lida av beslutsångest.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om att få saker gjorda. Under eftermiddagen kommer du inte orka hålla samma tempo som på förmiddagen. En vän berättar en hemlighet för dig, men tyvärr har du svårt att behålla det här förtroendet för dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir löjligt trevlig. Du njuter verkligen av sommarkänslan och du tillåter dig att bara vara och inte tänka så mycket på framtiden. Under de här dagarna kommer det in en ny person i ditt liv. Hen är lite blyg så hen smyger sig fram långsamt och plötsligt är hen en självklar del av din vardag.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns inget stopp när det gäller dina idéer. Du är driven och van att få som du vill så därför stör det dig när en vän inte håller med dig i en åsikt som du har. Din vän är lika stark och lika envis som du kan vara.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om känslor. Ena dagen mår du fantastiskt och andra dagen tycker du livet är jättejobbig. Idag är en sådan dag då du verkligen njuter av livet och du inser att vad än som händer så lever du här och nu och därför så tar du till vara på stunden.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons