Torsdag 10/5

10 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen planerar du en förändring som kan komma att påverka ditt liv under lång tid framöver. Det tycks röra sig om arbete, utbildning eller en hobby som kan generera pengar. Oavsett vad du bestämmer dig för så har du en lång resa innan du når dina mål.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som är bra på att se det som är positivt i din vardag. Den här dagen handlar om att komma ikapp inom vissa områden och se till att ligger före inom andra. Kvällen blir mysig, du ägnar dig åt något som får dig att känna dig lycklig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns ett tvivel i ditt horoskop idag. Det är som om ditt vanliga, strålande självförtroende är som bortblåst och har blivit ersatt av någon som betydligt mer bekräftelsesökande mot vad du brukar vara. Det här är en influens från Månen som gör att du vill ha andra personers godkännande.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du är en pålitlig person för det mesta och idag visar du både omtanke och uppmärksamhet mot en person som känns lite ledsen. Det är inte så ofta som du anstränger dig så här mycket för att någon som du inte känner så väl ska må bra.

Lejonet 23/7-22/8

Du tar tag i problem som har med vardagen att göra. Dina problem tycks kretsa kring barn eller yngre vänner. Det finns en vilja att försöka förändra saker i ditt horoskop och det är den ambitionen som kommer fram idag.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt försiktig med hur du uttrycker dig inför en släkting som kan vara lite känslig. Du vill inte genera den här personen, samtidigt som du vet att du kan vara väldigt rak mellan varven. Kvällen handlar om vänner och om god mat.

Vågen 23/9-22/10

Det finns få personer som kan få dig att må så bra som din partner eller närmaste vän. Idag känner du dig nere och då behöver du någon som lyssnar på dig. Den här personen finns alltid där och vet alltid vad hen ska säga för att få dig att må bra igen.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen går väldigt fort. Du är gärna utomhus så mycket som du kan för värmen får dig att leva upp. Om du arbetar så försöker du smita ifrån lite tidigare. Är du ledig så tillåter du dig att ta dagen som den kommer och att njuta av det vackra vädret.

Skytten 22/11-21/12

Det finns massor av positiv energi som kan hjälpa dig att ta dig igenom vissa uppgifter idag, Att vara envis är knappast Skyttens specialitet, men om någon lockar tillräckligt mycket så kan du verkligen jobba på för att nå dina mål.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag tar du det lugnt. Du småpysslar, är med familjen och äter massor av god mat. Under dagen så kontaktar en vän dig och du blir lite förbryllad över vad hen antyder, Det här är något som du inte alls kunnat föreställa dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här torsdagen passar du på att göra saker i hemmet. Det kan vara trista saker som storstädning eller roligare saker som inredning, nyskapande eller design. Oavsett vad du ägnar dagen åt så blir en lugn och skön dag där du slipper stressa.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här torsdagen ägnar du dig åt din familj. Du har ett behov av att få komma bort och tänka på annat än arbete och privata problem. Det blir en skön dag där du tillbringar den mesta av tiden utomhus. På kvällen tar du kontakt med en vän för att kolla om ni ska ses.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons