Fredag 11/5

11 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Just nu känner dig inte så omtyckt som du brukar göra. Det handlar egentligen inte om att du är mindre efterfrågad, utan mer om självkänslan och om en allmänt dålig självbild. En vän försöker stötta dig genom att tala om hur bra du är.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som kan vara väldigt driven när du vill. Idag låter du din fantasi löpa fritt och då får du fram både bra och nya idéer. Oxen är ett kreativt tecken som blommar ut när Månen kommer i den aspekt som den har just nu.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen så tvingar du dig själv att ta tag i din ekonomi. Det här är inte direkt favorit området för Tvillingarna, men du inser vikten av att starta upp ett sparande inför framtiden.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar tag i ett problem som har med dina privata relationer att göra. Det här är ett problem som växt sig mer påtaglig under den senaste tiden och du vet att du är delaktig i att det finns. Här gäller det att svälja sin stolthet och kunna be om ursäkt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen försöker du övertala en vän att hänga med på ett äventyr. Din vän är ganska bekväm av sig och tycker hela tanken på att röra sig utanför sitt hem känns jobbig. Som tur är har Lejonet både charm och övertalningsförmåga. Kvällen blir lyckad.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här fredagen försöker du förstå en gåta som bara tycks bli märkligare ju mer du nystar i den. Det här är en härva som sträcker sig kring flera inblandade parter under en längre tid det är därför som den är så komplicerad.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som står för ditt ord även om du ändrat uppfattning sedan ditt löfte gavs. Idag är du i en sådan situation där du lovat en vän en tjänst, men upplever att du egentligen inte borde vara skyldig den här personen någonting. Trots det så gör du som ditt samvete bjuder.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en del omöjliga val och då kan du helt enkelt neka till att välja. Idag hamnar du i en sits där någon försöker tvinga fram en åsikt som du inte har. Var stark och säg ifrån. Du brukar inte vara den typen som låter sig utnyttjas.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig mellandag där du hinner med en mängd småprojekt som du inte brukar hinna med i vanliga fall. Du är stolt över din insats och du njuter av den uppmärksamhet som din flit får. Under eftermiddagen möter du en person som du inte sett på länge.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir lite enformig, i alla fall från lunch och framåt. Det finns en oro i ditt horoskop som just nu gör att du längtar bort från den plats du är. Under kvällen vill gärna dina vänner träffa dig och om du orkar så hänger du med.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska intensiv fredag där du hinner med både att göra nytta och vara social. Den här dagen är det mycket som händer i dina tankar. Du funderar över framtiden och främst över ett val som har med arbetet att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite blyg idag och det ställer till det för dig när du försöker ta kontakt med en person som du vill lära känna närmare. När hen inte ger en omedelbar respons drar du dig tillbaka. Du måste vara den som stöter på, i alla fall i inledningen av den här relationen. Personen du vill närma dig är också blyg.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons